2777
2789

با اجازه استارتر، یه آپ هست اسمش ویپاده بانک مجازیه پاسارگاد

همون اول ۱ تومن وام بدون ضامن و چک و ... میشه گرفت

قرعه کشی دارن

و اینکه افتتاح حساب و صدور کارت فیزیکیش و پستش هم رایگانه

معتبر هم هست چون با شرکت های معروف و معتبری مثل اسنپ و دیجی کالا قرارداد دارن

و اینکه کد دعوت منو بزنید🥹❤️

BFLQYI

اگه لینک براتون ابی نشد تو خود گوگل مایکت و بازار هم‌ میتونید سرچش بزنید اسم‌اپو، اسمش ویپاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رضا تحریری سال ۹۵ مرگ رو تجربه کرده و تو اون دنیا خیلی از رازها رو براش اشکار کردن و خیلی از وقایع ا ...

اونایی که زندگی خیلی خوبی تو این دنیا دارن ولی ادم بدین جریان اونا چیه 

بچها یکی بهتون بگه شما صاحب کمالات هستید دعاتون اثر داره. معنیش چیه؟ مسخره کرد یا چی

مسخره کرد ؟؟!نه باووو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من معلول نیستم ولی یه بیماری از بچگی دارم

تو یه خواب بهم گفتن چرا خدا این بیماری رو بهم داده 

هرچند نمیدونم بیماریم چیه چون از بچگی که این مشکلات رو داشتم و مامانم منو دکتر نبرد و گفت بزرگ شی همه اینا رفع میشه ولی بزرگ شدم و رفع نشدن و بیشترم شدن بعضیاشون  تو بزرگسالی پیش چندتا دکتر رفتم نفهمیدن چیه 

خود منم تو اون خواب برام توضیح دادن که بیماری دارم از بچگی و خدا چرا این بیماری رو بهم داده و من هم متقاعد شدم که مریضم هم متقاعد شدم که خدا کار درستی کرده این بیماری رو بهم داده

و اون خواب باعث شد به مسیحیت هم علاقه مند شم چون پر درخت کریسمس بود

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏