2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قدر میشناسم افرادی رو که هم سنشون مناسب بوده هم رعایت کردن هم کلی آزمایش دادن هم آدم های خوب و خ ...

دقیقا منم تو نزدیکان دیدم با این که همه چیز رعایت کردن و  کلی آزمایش سونو همه چی خوب 

ولی خب بازم 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

این قدر میشناسم افرادی رو که هم سنشون مناسب بوده هم رعایت کردن هم کلی آزمایش دادن هم آدم های خوب و خ ...

مادرم در سن بیست سالگیش ی دختر معلول بدنیا اورد تا الان تو عذابه😞😞

معلولیت ذهنی؟

نه عزیزم جسمی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بازم نمیشه مطمئن شد یکوقت مثلا ظاهری خوبن ولی مادر مثلا نرمی استخوان داره و اینا بالاخره یه ژنی هم داشته باشن اثر داره 

فرزند اولش بوده ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون بقیه بدونن داشتن دست و پا کلا سلامتی نعمته نه یک چیز معمولی

یعنی خدا بخاطر اینکه دیگران رو آگاه کنه یک خانواده رو زجر میده ما تو خونمون معلول داریم روزی نیست که مادم گریه نکنه داغونیم داغون

رضا تحریری سال ۹۵ مرگ رو تجربه کرده و تو اون دنیا خیلی از رازها رو براش اشکار کردن و خیلی از وقایع اینده از جمله کرونا کشتی سانچی مهسا امینی 

میگه که روح ما که یه بعد دیگه رو تجربه کرده این زندگی رو انتخاب کرده تا با سختی کشیدن در این دنیا پاک بشه و پاک برگرده با اون دنیا

شاید ما الان با این بعد مادی اینها رو نفهمیم و بگیم محاله همچین زندگی ای انتخاب کنم ولی روح ما که از جنس دیگه ای هست و تو بعد دیگه ای زندگی میکنه این انتخابش بوده.

میگن پیامبر وقتی یکی مریض میشده بهش تبریک میگفته به خاطر پاک شدن روحش با بیماری و سختی 

نمیدونم دیگه چقدر برای شما مسخره باشه چقدر معتبر چیزی بود که شنیدم از اون دنیا 

مادر منم ۲۲سالگیش دوقولو اورد ولی بخاطر مراقبت نکردنهای خودشون بچهها ۸ماهه و معلول  دنیااومدن بعدد۷سال زجر مردن.  خب خدا چکار کنه