2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید بگید نیازه قرص اورژانسی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 46 پست
بچه هم انگار پیش همسر تون هست ؟چرا آخه 🥺

اره پیش خودشه

همیشه و همه جا فقط و فقط دنبال اذیت کردنه 

میخواد من دیگه نرم سراغ بچه م

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست نقطه مقابل منی،من چند وقت پیش به شوهر سابقم که چندسالیه جداشدیم پیشنهاد دادم که شاید بتونم گیرش ...

مگه جدا نشدی؟ میخواستی گیرش بندازی باهاش رابطه برقرار کنی حامله بشی؟ که برگرده

خب اگه جدا شده باشی که دیگه محرم نیستی جریان چی میشه اونوقت؟؟

اینهمه ملت اول حامله میشن بعد ازدواج می‌کنن یکیش هم من،بعدشم مثل اینکه اول شوهر خودم بوده ها

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

صد درصد بخور

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اینهمه ملت اول حامله میشن بعد ازدواج می‌کنن یکیش هم من،بعدشم مثل اینکه اول شوهر خودم بوده ها

ببین تو اگه با اون رابطه برقرار کنی دقیقا انگار با یه آدم غریبه رابطه داشتی ،و بچه حاصل از آن اشکال شرعی داره

ببین تو اگه با اون رابطه برقرار کنی دقیقا انگار با یه آدم غریبه رابطه داشتی ،و بچه حاصل از آن اشکال ...

خوبی مملکت ما اینه که یه پولی به یه آخوند می‌دیم اشکال شرعی رفع میشه،بعدشم فعلا که نشد رابطه داشته باشیم،گفتم  قصد داشتم اما نشد

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟