2777
2789
عنوان

از شیر مادر گرفتن

81 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من میخوام بچمو از شیر بگیرم، خیلی اذیتم ،الان ۱۶ ماهش هست و دکترا الان میگن بگیرم ضرری نداره گرفتنش،یه روش پیدا کردم ۴در ۴، اینجوریه که ۴ روز از ۷ صبح تا ۱ شیر ندم،۴ روز بعد ۷ تا ۵ وهمینجوری کم کنم و تمام،من الان روز اولم ،پدرم درومد از ۷ تا ۱ اینقدر گریه کردو اینا،از اون موقع هم هر ۱ ساعت شیر میخوره، چه کنم،واقعا اذیتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=399741592]درکت میکنم عزیزم❤️.. مشخصه که هم خسته ای هم دلت برای بچه ات میسوزه سعی کن کم کم ازش بگیری با پستQUOTE]

پستونک از اول نگرفت ،من تموم سعیم کردم براش ، اما واقعا جون تو تنم نمونده و از یه طرف دلم میسوزه و دوس دارم بهش خدمت کنم بچمو، از یه طرف هر یک ساعت انقدر شیر میخوره که حالم بد میشه اصلا، هرچی هم میگذره بدتر میشه بیشتر شده شیر خوردن و وابستگیش

[QUOTE=399741592]درکت میکنم عزیزم❤️.. مشخصه که هم خسته ای هم دلت برای بچه ات میسوزه سعی کن کم کم ازش ...

آره گلم ، دیگه ای چاره ای نداری..

حواسش رو پرت کن ، حتی اگه گریه هم کنه دیگه بهش شیر نده

یا یه شربت تلخ بزن به نوک سینه ات❤️

خواهش میکنم گلم ، هر کمکی از دستم بیاد در خدمتمبچه اولته؟

عزیزمی ، اره خیلی واقعا همه چی سخت شده جدیدا،این کارو نکنید اون کار رو نکنید، بچه اینو نخوره اونو نخوره اینجوری باید رفتار کنید،اونجوری کنید ،دیوانه شدم 🥲 الانم از شیر گرفتن انقدر براش حرف حدیث هست و روش هست ادم واقعا درمونده میشه