2777
2789
عنوان

چرا شوهرم عکس می‌فرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 59 پست
مقصر اصلی این وسط شوهرته عزیزم،شوهرت باید بگه من با همسرم خوشحالم و میام اگه زنم نیاد پس منم نمیام،ا ...

اکثر مردها تا یاد بگیرن که اولویت اول زندگی باید زن باشه سالها میگذره 

جالبیش اینجاست که برای مادر خودشون این حق رو میدن که چرا پدرشون بی مهری کرده و می‌بایست جلو خانوادش طرف زنش رو می‌گرفت  

اسی تاپیک صمیمیت ممنوع  بانو آرتمیس رو بخون 

چند تا تاپیک پر باز دید داره بانو آرتمیس که میتونه کمکت کنه مهر طلب از هیچ کس نباشی و خودت رو دوست داشته باشی

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم مشخصه خوش قلبی که بابت این موضوع ناراحتی از حست فقط باید درک کنی اونا مادر و فرزند هستن ی ...

مرسی عزیزم نظر. لطفته. خودم اوایل همش بگم مادرت ه مادرته برو محبت کن . بعد فهمیدم دعوا هامون همیشه از حرف های مادرشه عقب کشیدم ولی همیشه ناراحتم هم مادره نباید بد باشم و هم از اینکه دعواها باعث شه کم بیارم 

حق داری ولی اهمیت نده وگرنه پیر میشی و افسرده پس بیخیال باش و از دو روز دنیا لذت ببر

دقیقا مثل افسرده ها . بخاطر اینکه همیشه دعوا داشتیم بخاطر اونا .تا شوهرم پیشنهاد داد آمدیم شهر دور . دوری از خواهرمم داره اذریتم می‌کنه . دیگه الان رفتم یک قرص اعصاب گرفتم بخورم هر شب

جاریم . ولی فرق نمیکنه منو که اصلا تحویل نمیگیره بااینکه حسابی محبت کردم. البته حسادت خودشم هست چون ...

عزیزم درکت می‌کنم،

راستش مادر شوهر منم حسود بود،اصلاً به من محبت نمی‌کرد منو نمی‌دید ولی همسرم سیاست داشت. هم جلوی اون خیلی به من محبت نمی‌کرد  سنگین و رنگین برخورد می‌کرد که حسادت او جلب نشه،هم بهش میدون نمی‌داد که به من بی‌احترامی بکنه،یعنی اگر ه من محبت نمی‌کردن و خلاصه کوتاهی می‌کردند یه جوری خودش رو ناراحت نشون می‌داد تی که محبت می‌کرد ایشون خودش رو خوشحال نشون می‌داد اونم به خاطر پسرش مجبور می‌شد به من محبت کنه وگرنه واقعاً آدم حسودی بود و دوست نداشت به من محبت کنه. 

البته راستشو بخواید منم سخت نمی‌گرفتم می‌گفتم حالا چهار روزه پیرزن بنده خدا بزار هرجور دلش می‌خواد برنامه خودش رفتار کنه 

الانم واقعاً پیش خدا شرمنده نیستم و خوشحالم که کوتاهی نکردم 

خدا بیامرزدش 

گرچه یه وقتایی جاریام گله می‌کردند می‌گفتند شما اینو بدعادت کردی،اونا خیلی ازش توقع داشتند و خیلی هم اذیت می‌شدند از رفتاراش. 

منم خیلی حسودم در این مورد دست خودمم نیست از بدجنسیم نیست واقعاً فقط حس میکنم مردی که خیلی به مامانش بچسبه لوس و بچه ننه ست ولی خب نمی‌تونیم کاریش کنیم مردها ذاتا به مادرشون وابسته‌ان حتی بعد ازدواج اگه بخوای واکنش نشون بدی خودت آدم بَده میشی پس زیاد حساس نشو

عزیزم درکت می‌کنم،راستش مادر شوهر منم حسود بود،اصلاً به من محبت نمی‌کرد منو نمی‌دید ولی همسرم سیاست ...

مادر همسرم اصلا پیر نیست هر کی میبینه میگه چ مادرشوهر جوونی داری . خودش اصلا با خانواده شوهرش نداره مادرشوهرش و سال تا سال نمی‌بینه . .. منم هیچ وقت جلوی شوهرم و نگرفتم گله کردم دیدم آدم بد ه شدم . شوهرم می‌فهمه ولی نمیدونه چکار کنه . عقده ایی ه . زود ناراحت میشه . مادرش فقط تو گوشش خونده به من نباید چیزی بگید چون سختی از طرف خانواده پدری تون کشیدم . مادرش به من کاملا بی اعتناعه منم محبت کردم جای دختر نداشته دیدم نمیبینن دیدم جلوی همه میشینن میگن عروس دختر نمیشه حالا من اون موقع مثل یک دختر داشتم چای تعارف میکردم فهمیدم نه فایده نداره خودم و کم کردم . خیلی حس بدی ه من اصلا آدم دو رنگی نیستم و فقط عذاب میکشم جواب نمیتونم بدم 

مادر همسرم اصلا پیر نیست هر کی میبینه میگه چ مادرشوهر جوونی داری . خودش اصلا با خانواده شوهرش نداره ...

اگه با مادر شوهرش اونجور رفتاری داشته و الان با شما هم اینجوریه احتمالاً بلد نیست چه جوری تعامل با دیگران بکنه،

شمام خیلی ازش توقع نکن آدما تا یک سنی تربیت پذیر هستند از یک سنی دیگه باید تحملشون کرد،شوهرتم یواش یواش یاد می‌گیره با صبر و حوصله و با سیاست و غیر مستقیم یادش بده