کنکور تجربی چقدر هزینه کنم تا پزشکی دربیام لطفا اونایی که سردرد نمیارن جواب ندن چون من سهمیه ندارم فقط با پی دی اف خوندن قبول بشم فقط اونایی واقعا میدونن
من ۴۰۳ کنکور دادم حساب کردم چیزی حدود ۵۰ تومن اینا شد البته شهرستان بودم و خب هزینه کلاس خصوصی و شهریه مدرسه تیزهوشان اونجا کمتره به حز پکیج ماز و کتاب کمک درسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نظر شما در کل چقدر هزینه برمیداره ضریب هوشی بالایی دارم
کنکور به هوش نیست به استمرار و دیسیپلین عه
در کل بخوام بگم الان که خیلییی کتاب گرونه ولی بخوای همش از پی دی اف بخونی چشمات آسیب میبینه و زود سردرد میگیری بهنظرم بازدهی آیت میاد پایین یعنی در کل باید چند تا کتاب اصلی رو بخری در حد ۱۰ ۱۵ تومن کتاب میشه مشاوره بخوای بگیری ماهی ۱ تومنه از الان تا کنکور حدود ۹ تومن اون پکیج الماس هم بخوای ۱۵ عه فک کنم آزمون قلمچی هم ثبت نام کنی بستگی به شهرت داره دلی میانگین ۹ تومن عه فکر کنم چیزی حدود ۵۰ میشه معمولی ترین اش
من ۴۰۳ کنکور دادم حساب کردم چیزی حدود ۵۰ تومن اینا شد البته شهرستان بودم و خب هزینه کلاس خصوصی و شهر ...
شما چی قبول شدید
اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻 تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
اگه یه آزمون مناسب شرکت کنی مثل ماز صاحب کلاس و بانک تست هم میشی ۱۰ تومن میشه
برای کتاب کمک درسی هم ۱۰ الی ۱۵ تومن هزینه میکنی
نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️ «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی میکند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما! اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید! آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپانها به گوش میرسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین میشود و پرده هستی از آن رنگ میگیرد. « قسمتی از کتاب مورد علاقه من