2777
2789
عنوان

زندگی در اپارتمان تک واحدی یا برج

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 45 پست
ولی هیچ برج و آپارتمانی به گرد پای ویلایی نمیرسه من یه عمر خونه پدرم ویلایی زندگی کردم دلم میخواست آ ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم ،راستش این تک واحدی که میخوای بگیریم کلا سه طبقس ،طبقه ی دوم یه خانم مسن تنها هستن و طبقه ی سوم پسرشون که یه بچه داره ،،ساختمان بزرگ و روشن و خوبیه ،محلش هم خیلی دنج و آروم و بیشتر خونه هاش ویلایی هستن، ولی بازم مردد هستم ،ولی از ویلایی هم خسته شدم واقعا مرتب نگه داشتنش وحشتناکه مخصوصا خونه ی ما که خیلی بزرگه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ی الانمون ویلایی سه خوابه ،داریم می‌فروشیم، الانم میتونیم باز ویلایی بخریم اما ویلایی هم سختی ه ...

آپارتمانی بری دلت برای ویلایی تنگ میشه. 

اما تک واحدی خیلی بهتره، آدم احساس امنیت و راحتی بیشتری داره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
خوش به حالت.چه جوری ویلایی ساختی؟ اینجا ویلایی ۷۰ متری میدن۵ تومن.اصلا نمیشه خرید

شهر ما ویلایی ۱۲۰ متری حدود ۱۵ تا ۲۰ تومن در میاد ،ما خودمون ساختیم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
آپارتمانی بری دلت برای ویلایی تنگ میشه. اما تک واحدی خیلی بهتره، آدم احساس امنیت و راحتی بیشتری داره

درسته ،برای همینم حتی تک واحدی ۴ طبقه هم همسرم راضی نیست بگیریم میگه فقط سه طبقه و خلوت 

بستگی به شهر و منطقه داره. 

منطقه ما خیلی ارزون. ویلایی ۱۲۰ متری نهایتا دو تومن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

وای هرچییی باشه والامال خودت باشع نه مثل ما۳۰ساله ک مستاجریم😔

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

مرسی از راهنماییتون عزیزم ،راستش این تک واحدی که میخوای بگیریم کلا سه طبقس ،طبقه ی دوم یه خانم مسن ت ...

عزیزم مطمئنم پشیمون میشی..بذار یه مدت آپارتمان بشینی قدر خونه ویلایی تو می‌دونی....ما هم آپارتمان مون کلا۳ طبقه است..باور کن یکی از طبقات خانومه ساعت ۳ شب جارو برقی می‌کشه..در اتاق ها و در ورودی رو یه جوری میکوبه ساختمون میلرزه...وقتی مهمون براش میاد که دیگه نگو ...ای خدا یه پولی بده بتونم ویلایی بخرم...

طبقه ی اول خوبه؟این تک واحدی که دیدیم ۱۳۸ متره و طبقه ی اوله نورشم خوب بود ،اما دوستان میگفتن طبقه ی ...

سه واحدی طبقه دوم آسانسور هم داشته باشه

برج ها شلوغه دردسر دارن 

سه واحدی خوبه فقط حتما باید تحقیق کنید همسایه ها خوب باشن

طبقه اول سر صدا داره سرد هم هست احتمال دزد هم بیشتره

۲ بهتره 

خونتون حیفه

چرا اجاره نمیدین و به جاش... نزدیک محل کارتون یه آپارتمان اجاره کنین

اگه از شرایط آپارتمانی راضی بودین ،بعدا بدا خرید و فروش اقدام کنین

خوش به حالت.چه جوری ویلایی ساختی؟ اینجا ویلایی ۷۰ متری میدن۵ تومن.اصلا نمیشه خرید

از قبل خونه رو خریده بودن 

فک کن ۲۰ سال پیش

وقتی منو شوهرم ازدواج کردیم خونه رو کوبیدیم از نو ساختیم

من طلا دادم شوهرمم از قبل پس انداز داشت ساختیمش

البته قرض داریم ولی باز شکر

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مرسی از راهنماییتون عزیزم ،راستش این تک واحدی که میخوای بگیریم کلا سه طبقس ،طبقه ی دوم یه خانم مسن ت ...

باز تصمیم با خودته 

من دقیقا میدونم چی میگی رفتم زندگی کردم تهش فهمیدم ویلایی خوبه 

البته شما هم درست میگی من خونم بیشتر وقتا تمیزه چون بچه نداریم‌ کثیف کاری کنه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠