2777
2789
عنوان

امروز خونه رو مرتب کردم عکس قبل و بعد گرفتم دوست داری بیا ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 100 پست
بسلامتی اره نفت و بانک اینجورین بقیه کارمندا ک بدبختا له شدن

کجا له هستیم اتفاقا من و شوهرم کارمندیم خیلی شیک میپوشیم خیلی سرحالیم 🥰😉اتفاقا کارمندا خیلی زندگی خوبی دارن حقوق مون کمه ولی برنامه ریزی داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قدر با سلیقه 😍 عکس خودتو و همسرتم بزار برای مایی ک دیر اومدیم🥲

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

😍 اسی جان خوشبخت بشید همسرت وایب آقای طلا فروش یا صاحب نمایشگاه ماشین رو میده 🥰

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

کجا له هستیم اتفاقا من و شوهرم کارمندیم خیلی شیک میپوشیم خیلی سرحالیم 🥰😉اتفاقا کارمندا خیلی زندگی ...

کارمند کجاین 

سابقه کاری چند سال

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم یه مقدار وسایل اضافه تو خونت داری ظرف ها میشوری بچین تو کابینت .

زیر سینک که سیب زمینی پیاز و تصفیه ابه 

دو طرفش و بالاشم پر ظرفه   

با خودم میگم می خوام دوباره استفاده کنم چه کاریه هههه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
همونه

قبلا اینزوری نبودم تازگیا اینطوری شدم

وسواس گرفتم کلا

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

نور گیر خونت چه خوبه اسی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......