2777
2789
عنوان

امروز خونه رو مرتب کردم عکس قبل و بعد گرفتم دوست داری بیا ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 100 پست
زیر سینک که سیب زمینی پیاز و تصفیه ابه دو طرفش و بالاشم پر ظرفه با خودم میگم می خوام دوباره استفاد ...

این شلوغی ها باعث میشه خونه نت هر چیز تمیز کنی خوشگل دیده نشه ارامش القا نمیکنه 

این شلوغی ها باعث میشه خونه نت هر چیز تمیز کنی خوشگل دیده نشه ارامش القا نمیکنه

راست میگی باید درستش کنم 👌

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خونم پر نوره

منم نور خونه خیلی برام مهمه.........مبارکت باشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وزرات بهداشت ۱۵ سال

پول خوب باشه ادم خوب میمونه

وارمندهای معمولی گفتم

شما چ شغلی داریدن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پول خوب باشه ادم خوب میمونهوارمندهای معمولی گفتمشما چ شغلی داریدن

الان خدا شکر همکارامون اکثر وضع مالی خوبی دارن  .ما اتفاقا  کارمندها معمولی هستیم چرا فکر مکنید ما نمیتونیم خوب بپوشیم .😂اونای که زیاد پول دارن نمیدونن چه جوری خرج کنن 

الان خدا شکر همکارامون اکثر وضع مالی خوبی دارن .ما اتفاقا کارمندها معمولی هستیم چرا فکر مکنید ما ن ...

خوب پوشیدنو نگفتم ک

بروی خوب و خوب موندن منظورم بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خوب پوشیدنو نگفتم کبروی خوب و خوب موندن منظورم بود

برو روی خوب به ژنتیک ادم ربط داره این بنده خدا یه عینک افتابی زده بود یه شلوارک پوشیده بود😂😂کنار استخر روی صندلی با خانمش عکس گرفته بود یه ظاهر کاملا معمولی داشتن