78fatmagol مدیر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8300 عنوان از 6 صبح میرم سرکار تا 3 عصر | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست خیلی سختهخواب و خوراک ندارماسترس کارم خیلی بالاست...کثیفی خیلی داره...روپوشم همیشه سیاه میشهبا حقوق 14 تومن کارفرمای بی اعصاب و بی ادبمیخوام استعفا بدم برای کنکور بخونم...همزمان نمیشه...از طرفی نیاز مالی هم دارم...به نظرتون استعفا بدم؟ اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜 دیروز | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nomoretime عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 734 ازمایشگاه شیمی نمیدونم بنظرم حیفه بروباز نظر بقیه رو هم بپرس ببین چی میگن
222طرماح عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 1505 اره عزیزم.....99 درصد درامدشو میزاره تو جیبش ازمایشگاه بهتری نیست بری؟
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8300 اگر مجردی بشین درس بخون چه نیازی داری به ماهی۱۴ اوضاع خرابهاز طرفی این کار جای پیشرفتی ندارهکلا دو ماهه دارم میرمهنوز حقوق ماه دوممو نداده اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
222طرماح عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 1505 اوضاع خرابهاز طرفی این کار جای پیشرفتی ندارهکلا دو ماهه دارم میرمهنوز حقوق ماه دوممو نداده چه عوضیه
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8300 شغلت چیه کنکور چی میخوای بدی هدفت چیه فیزیوتراپییا دندون پزشکی میخوام اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8300 استخدامی شرکت کن دیگ فایده نداره معلمی ضریب دارارو برمیدارناصلا معلوم نیس برگزار بشه یا نه اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8300 ازمایشگاه بهتری نیست بری؟ همه ساعت کاریشون تا 5 یا 6این فقط کم بودگفتم کنارش درسمم میخونم اما.... اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
baharrr_22 عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 4150 فیزیوتراپییا دندون پزشکی میخوام خیلی قبولیش سخته باید روز و شبتو یکی کنی یه مدت زمانی که میری سرکار بخون ببین تحمل درس خوندن داری اوضاع چطوریه بعد تصمیم بگیره استعفا بدی یا نه
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8300 خیلی قبولیش سخته باید روز و شبتو یکی کنی یه مدت زمانی که میری سرکار بخون ببین تحمل درس خوندن داری او ... خیر سرم شروع کردماما میام خونه خستمهمش فکرم درگیره تمرکز نمونده برامخیلی کارم سنگینه اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8300 ارشد میخوای بخونی یا کنکور سراسری بدی ارشد قبول شدمثبت نام نکردم اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 515 اگه کاری هستش که میدونی اگه از دستت بره دیگه مثل این یا بهتر این گیرت نمیاد پس استعفا ندهاما اگرم نه که استعفا بده و برای کنکور بخون.خرج زن و بچه که نمیدی . چندسالته؟ آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼♀️🙆🏻♀️