2777
2789

و معتقد بود استعداد پزشکی داره 🦥

امروز فهمیدم شیمی دولتی شهر خودمون اورده 💨

من نه بد ذاتم نه از ناراحتی کسی ناراحت میشم برای همه آدم راز دار و محرمی بودم ولی خب این خودش یه حرکتی زد که سریع از چشمم افتاد 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

باش تو هم گفتی ما باور کردیم

مهم نیست تو باور کنی یا نه 

مهم اینکه من قوی ترم 

تازه من یک باشگاه با میلیارد ها وسیله دستمه و بابام بهم اطمینان کامل داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😎مهم اینکه من ازش بهترم

عشقم مگه زندگی مسابقه‌ست؟؟ حالا بهتر باشی یا بدتر هرکی حالش با یه چیزی خوبه دست بالای دست هم زیاده

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
بجای اینکه بهش انگیزه بدی بگی چقدر خوبی واقعیتو بگی چرت پرت میگی خاکتوسرت

ولش کن بابا این از اونایی که خودش به جایی نرسیده 

عشقم مگه زندگی مسابقه‌ست؟؟ حالا بهتر باشی یا بدتر هرکی حالش با یه چیزی خوبه دست بالای دست هم زیاده

دست بالای دست زیاده ولی هیچ موقع یادم نمیره وقتی من رفتم باشگاه ثبت نام کنم بابای من که رنگ باشگاه رو ندیده بود گذاشت برم جایی که فقط یه آشنایی کم داره 

ولی اون که داداشش دوست مدیریت بود حتی جرئت نداشت بیاد از خونه بیرون وقتی بهش میگفتم. بیاد بریم می‌گفت مگه اون تویله ثبت نامیه؟

دست بالای دست زیاده ولی هیچ موقع یادم نمیره وقتی من رفتم باشگاه ثبت نام کنم بابای من که رنگ باشگاه ر ...

برگااااامممم

نه تو این مورد مجازه

ادمی که بقیه رو واضح مسخره کنه فقط چون دست خودش به گوشت نمیرسه حقشه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕