tak_giiirl مدیر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5496 عنوان دخترا اون دوستم که چصی دوست پسرشو میآورد برام | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست و معتقد بود استعداد پزشکی داره 🦥امروز فهمیدم شیمی دولتی شهر خودمون اورده 💨من نه بد ذاتم نه از ناراحتی کسی ناراحت میشم برای همه آدم راز دار و محرمی بودم ولی خب این خودش یه حرکتی زد که سریع از چشمم افتاد که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊 دیروز | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5496 برگاااااممممنه تو این مورد مجازهادمی که بقیه رو واضح مسخره کنه فقط چون دست خودش به گوشت نمیرسه حقشه میگم دیگه من هیچ موقع بد کسیو نمیخوام حتی از زمانی که مربیگری هامو دارم میگیرمم همه بچه های دوران دبیرستان و دانشگاهمو میگم بیایید بریم باشگاه خودم با خودم تمرین کنید که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5496 بنظرم کلا از اینجور ادما دوری کن و کاتتت انرژی و تاثیر بد میزارن رو ادم دقیقاً آدما انرژی خیلی زیادی دارن که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10331 میگم دیگه من هیچ موقع بد کسیو نمیخوام حتی از زمانی که مربیگری هامو دارم میگیرمم همه بچه های دوران د ... بهترین کارو میکنی تو خیلی شجاعی تو کشوری که فکر میکنن تنها راه موفقیت درس خوندنه دمت گرم دختر شجاع Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5496 بهترین کارو میکنی تو خیلی شجاعی تو کشوری که فکر میکنن تنها راه موفقیت درس خوندنه دمت گرم دختر شجاع شما هم خیلی قلب پاک و مهربونی داری که بهم روحیه میدید قربون محبتت پرنسس زیبا که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10331 شما هم خیلی قلب پاک و مهربونی داری که بهم روحیه میدید قربون محبتت پرنسس زیبا قربونت عزیزم لطف داری حقیقت رو گفتم 😘😘 Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕