الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی پر روئه اصلا واقعیت رو هم گفتم واقعا اوکی نیستم و خبر داره بازم پیله
اگه تا این حد این آدم عوضی و پرروئه بهش بگو فرض کن میخواد فردا بیاد بگو ما فردا نیستیم میمونی پشت در ما رفتیم یعنی در این حد باهاش رک و روراست صحبت کن دیگه بعید میدونم با این وضعیت بخواد بیاد
اگه تا این حد این آدم عوضی و پرروئه بهش بگو فرض کن میخواد فردا بیاد بگو ما فردا نیستیم میمونی پشت د ...
میگم میخواین تو خیابون باشی من نیستم میگه یه کاریش میکنم سخت نکن میگم من کار دارم مهمون دیگه داریم نیستیم میگه رسما داری میگی نیا میگم خب اصرار نکن یه دفعه دیگه یا هفته دیگه انشالله ولی خب نمی فهمه اصلا انگار مغزشو در آوردن اعصابمو بهم ریخته
میگم میخواین تو خیابون باشی من نیستم میگه یه کاریش میکنم سخت نکن میگم من کار دارم مهمون دیگه داریم ن ...
😁😁😁😁 خوب تنها کاری که میتونی بکنی اینه که بگی فقط ما نیستیم بعدشم درو براش باز نکن وقتی این آدم اینطوریه پس تو هم باید در سطح خودش پررو باشی تا از عهدش بر بیاد
الان بالافاصله بعد از این ماجرا نمی تونم قطع رابطه کنم می فهمه که موضوع چی بوده میخوام کم کم بی دلیل تموم کنم رابطه مون خسته ام کرده من خودم برعکس به شدت آدم خجالتی و تعارفی ایی هستم