2777
2789
عنوان

مهمونم به زور خودشو دعوت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست
یه چیز الکی بگو بگو مثلاً عموی من قمه حالش بده می‌خوایم بریم اونجا یه جور بپیچونش حتی اگرم بفهمه درو ...

خیلی پر روئه اصلا واقعیت رو هم گفتم واقعا اوکی نیستم و خبر داره بازم پیله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پر روئه اصلا واقعیت رو هم گفتم واقعا اوکی نیستم و خبر داره بازم پیله

اگه تا این حد این آدم عوضی و پرروئه بهش بگو فرض کن می‌خواد فردا بیاد بگو ما فردا نیستیم میمونی پشت در ما رفتیم یعنی در این حد باهاش رک و روراست صحبت کن دیگه بعید می‌دونم با این وضعیت بخواد بیاد

مال مام همینن البته من خودم مقصرم چون خیلی روی باز دارم تحویل میگیرم مهمون خونمون رو خوب برخورد می ...

واقعا دلم نمیخواد بیان خب کلی بدبختی دارم اعصابم درگیره میدونم بیان بحث میشه و کلی حرف و حدیث پیش میاد 

تازه هم اومده بودن خب 

اگه تا این حد این آدم عوضی و پرروئه بهش بگو فرض کن می‌خواد فردا بیاد بگو ما فردا نیستیم میمونی پشت د ...

میگم میخواین تو خیابون باشی من نیستم میگه یه کاریش میکنم سخت نکن میگم من کار دارم مهمون دیگه داریم نیستیم میگه رسما داری میگی نیا میگم خب اصرار نکن یه دفعه دیگه یا هفته دیگه انشالله ولی خب نمی فهمه اصلا انگار مغزشو در آوردن اعصابمو بهم ریخته 

میگم میخواین تو خیابون باشی من نیستم میگه یه کاریش میکنم سخت نکن میگم من کار دارم مهمون دیگه داریم ن ...

😁😁😁😁 خوب تنها کاری که می‌تونی بکنی اینه که بگی فقط ما نیستیم بعدشم درو براش باز نکن وقتی این آدم اینطوریه پس تو هم باید در سطح خودش پررو باشی تا از عهدش بر بیاد

😁😁😁😁 خوب تنها کاری که می‌تونی بکنی اینه که بگی فقط ما نیستیم بعدشم درو براش باز نکن وقتی این آدم ...

خیلی خیلیییی رک حرف زدم دیگه کنسلش کردم آدم تا این حد پر رو ندیده بودم  واقعا کی میشه باهاشون قطع رابطه کنم کنی آداب بلد نیستن

بگو دیگه پیام نده این رابطه هم تمومه بلاکش کن

الان بالافاصله بعد از این ماجرا نمی تونم قطع رابطه کنم می فهمه که موضوع چی بوده میخوام کم کم بی دلیل تموم کنم رابطه مون خسته ام کرده من خودم برعکس به شدت آدم خجالتی و تعارفی ایی هستم 

اومدن غذا نیز بگو حالم بده برو دراز بکش بلکه بفهمن

زنگ زدم کنسلش کردم واقعا چند بار جدی گفتم و هیچی به هیچی انگار باز دوباره زنگ زدم و گفتم نه 

تو چند مورد دیگه ام همین طوری پر رو بازی در آوردن واقعا میخوام قطع رابطه کنم