2777
2789
عنوان

بالای سی و پنج ساله ها چند تا بچه دارین راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 5691 بازدید | 307 پست
سلام اوپرا،شبت بخیر!منم ۴۲سالمه،بچه ندارم،اطرافیان فشار میارن که بچه بیارید،من دوست دارم ولی نگرانی ...

سلام

بله که با کمک مشاور میتونی 

ولی مشاور کمک می‌کنه خودتو بشناسی

برات تصمیم نمیگیره

وقتی خودت رو و قوت و ضعف خودتو شناختی اون موقع تصمیم میگیری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

همسایمون متولد ۷۸ هست۴تا بچه داره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399744979]سلام بله که با کمک مشاور میتونی  ولی مشاور کمک می‌کنه خودتو بشناسی برات تصمیم نمیگیره وقتی ...[/QUOTE

درسته،من بیشتر از بابت تربیت بچه بعد از دوران بلوغش نگرانم چه دختر چه پسر،فکر میکنم چندین برابر کودکیش سخت هست و من آدم قوی نیستم

سلامبله که با کمک مشاور میتونی ولی مشاور کمک می‌کنه خودتو بشناسیبرات تصمیم نمیگیرهوقتی خودت رو و قوت ...

منم باید فکر کنم برم مشاور ۶ ساله هنوز با تصادفمون کنار نیومدم کاش  حالم خوب بشه

برای بچه دار شدن دوم دو دلم نمیدونم مشاور کمکم میکنه خیلی داغونم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم باید فکر کنم برم مشاور ۶ ساله هنوز با تصادفمون کنار نیومدم کاش حالم خوب بشهبرای بچه دار شدن دوم ...

حتما کمک می‌کنه 

دخترک بچه سختی بود و بزرگ شدنش خیلی از شما انرژی گرفت 

انشالله دومی یه بچه خوش خلق بی دردسر خوشکله

حتما کمک می‌کنه دخترک بچه سختی بود و بزرگ شدنش خیلی از شما انرژی گرفت انشالله دومی یه بچه خوش خلق بی ...

ممنون عزیزم 

هیچ وقت نتونستم برم مشاور این دردو نمیشه به کسی گفت 

حتما کمک می‌کنه دخترک بچه سختی بود و بزرگ شدنش خیلی از شما انرژی گرفت انشالله دومی یه بچه خوش خلق بی ...

حقیقت دروغ چرا همیشه گوشه دلم از این بچه دومو بیارم عذاب وجدان داشتم براهمین نتونستم دنبالشو بگیرم که بیارم ولی حسرتشو دارم برا همیشه 

حقیقت دروغ چرا همیشه گوشه دلم از این بچه دومو بیارم عذاب وجدان داشتم براهمین نتونستم دنبالشو بگیرم ک ...

می‌دونم 

دوست قدیمی من هستید و می‌دونم دومی رو از ته دل می‌خوایید ولی تجربه سخت اولی شما رو ترسونده

این درد توی شما ریشه کردهبا گفتن کمتر میشه

اره دقیقا من هیچکه رو ندازم در مورد اون روز بگم تا میام دهنمو باز کنم  میگم نه نگم 

نتونستم هیچ وقت اون رازیکه چند ساله همراهمه به کسی بگم