2777
2789
عنوان

کدوم بهتره بوکس یا ووشو

80 بازدید | 19 پست

میخوام بین این دوتا رشته یکی و انتخاب کنم و ثبت نام کنم بنظر شما بوکس خوبه یا ووشو ؟ و همچنین باشگاه بدن سازی بین اینا کدوم و انتخاب کنم بهتره ؟

درس میخونم بیبینم تهش چی میشه🤣

سلام عزیزم پارتنر من بوکسوره میگه تورو هیچوقت نمیزارم بری بوکس پس ووشو برو باشگاه بدنسازی ام کنارش ادامه بده 

بیزحمت میای تاپیک اخرم نظر بدی

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دلم تنگ شد برای ووشو چ روزهایی بود 

بوکس برای خانم مناسب نیست اسیبش زیاده . من رو چهرم حساس بودم ووشو رو انتخاب کردم

ووشوهم البته بی خطر نیست ولی از بوکس خیلی بهتره

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخ دلم تنگ شد برای ووشو چ روزهایی بود بوکس برای خانم مناسب نیست اسیبش زیاده . من رو چهرم حساس بودم و ...

ممنون چقدر باید ووشو رو ادامه داد تا حرفه ای شود ؟

درس میخونم بیبینم تهش چی میشه🤣

ممنون چقدر باید ووشو رو ادامه داد تا حرفه ای شود ؟

بستگی به قدرت بدنی و انعطاف خودت داره . خوبیش اینه مثل تکواندو حرکات نمایشی نداره از همون اول فقط اموزش حرکات دست و پا و کشتی می بینی 

یکمم ک راه افتادی اخر کلاس با بچه های هم وزنت مبارزه میزاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂زایمان کنم با بچم میرم ووشو ثبت نام میکنم 

بهترین لحظات من تایمی بود ک باشگاه میفرتم مثل خودتم عاشق درس خوندن و نویسندگی و درکل هنرم . از اینکه تو هر رشته ای هم سرک بکشم خوشم میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40