2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی بشتابید شما دعوت شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 355 پست
سلام عزیزم امروز روز دوم هست لطفا هر روز به کروه سر بزنید و اعلام کنید که سوره رو تلاوت میکنید الهی ...

سلام عزیزم من هرروز میخونم اگ اومدم نی نی سایت اعلام میکنم

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خدا سومین روز چله سوره مبارکه حشر با ارزوی سلامتی امام زمان و تعجیل در ظهور ایشان هست و ه ...

روز سوم خونده شد ان شاءالله دوست عزیز حاجت روا بخیر بشند 🤲🌺

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

سلام ببخشید من باز یادم رفت زودتر اطلاع بدم،مال امروزم صبح زود خوندم إن شاءالله همگی حاجت روا بشیم ❤️

برام‌ دعا کنین سال 1405تبدیل به اولین خانم دکتر و فرد تحصیلکرده ی کل فامیلمون بشم🤍.

سلام .عزیزم امروز نوبت شماست الهی که حاجت روا بشید. 🙏❤️

ممنونم عزیزم 

ان شاءالله همه با دست پر چله رو تموم کنیم 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️