2777
2789
عنوان

چله حشر برای حاجت روایی بشتابید شما دعوت شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 339 پست
عزیزم میشه اسم منو برتری نفر اول من خیلی مشکلم زیاده اگر میشه شماره منو جا به جا کن بزار نفر اول

عزیزم  با نفر اول که اسمش اوایل تاپیک  هست صحبت کن اگر راضی شد جابجا میکنم‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منننن

سلام عزیزم وقتت بخیر 

من هم تو این چله شرکت کردم شماره سی و هفت به اسم من شد با استارتر صحبت کردم که شماره من و شما رو با هم عوض کنن به دلیل اینکه گره بزرگی تو کارم افتاده و شدیداً نیاز به دعا سریع دارم ایشون هم گفتن که با شما صحبت کنم اگر رضایت داشتید نوبت من و شما رو عوض کنن 

امکانش هست قبول کنید که شماره من و شما رو عوض کنن با هم 

ازتون ممنون میشم اگر این لطف رو در حقم کنید 

حتما براتون دعا میکنم که حاجت روا بشید 

در توانم نیست خیلی مشغله دارم ولی اگه گروهی بزنید بهتره و مطمین تره

عزیزم من تمایل ندارم تو برنامه  دیگه ای باشم‌. اگر تردید دارید و تمایل به ادامه تو این جا رو ندارید میتونید  انصراف بدید .

میترسم گمتون کنم ؟چه تاپیکی میزنید هر روز که بدونم سرچ کنم پیداتون کنم؟

همین جا دیگه میتونید تاپیک رو ذخیره کنید .

یا اینکه الان تو نوتیفیکیشن  پیام ها پیدا کنید منم سرم شلوغه نمیتونم هر روز همه رو تگ کنم 

سلام عزیزم وقتت بخیر من هم تو این چله شرکت کردم شماره سی و هفت به اسم من شد با استارتر صحبت کردم که ...

۳۷ ک منم

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین