2777
2789
عنوان

رفیق صمیمیمو بلاکش کنم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست
منم از این رفیقا دارم ولی محل سگم نمیدم بهشون اشغالا.وایی هیچوقت یادم نمیره یکیشون یه بار گفت امروز ...

این که چیزی نیست نمیدونی چه حرفایی بهم زد من همشو به شوخی میگرفتم و میگفتم شوخی میکنه منظوری نداره و باهاش میخندیدم الان میگم چقدر احمق بودم اونو دوست میدیدم ازش متنفرم

در پی تحقق یک رویا...⚖

اره بخدا من تا جایی که یادمه همش معرفت به خرج دادم چقدر گرفتار شد تو زندگی من به دادش رسیدم ولی اون ...

آره منم همش سنگ صبور اون بودم. فقط دنبال راه حل برای چرت و پرت هایی که به دیگران می گفت و نمی دونست چه کنه.

ولی آخرش خودش رو نشون داد. 

چقدر اون همه سال به خودم ظلم کردم و وقتم رو تلف کردم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم همش سنگ صبور اون بودم. فقط دنبال راه حل برای چرت و پرت هایی که به دیگران می گفت و نمی دونست ...

من قبلا رتبه خوب کنکور اوردم اونجا یه تبریک بهم نگفت

باورت میشه؟کلی غریبه خوشحال شدن واسم ولی اون یه مبارک باشه نگفت

بعدش تو دانشگاه یه مدت افسردگی گرفته بودم به زور پاس میکردم و از نظر درسی خیلی افت کرده بودم همش بهم میخندید و به گفته خودش همه جا حرفمو میزد میگفت که اره به همه گفتم تو نهایتت یه رتبه اوردن بود رفتی دانشگاه کم اوردی و خاک بر سرت و همه اینارو با خنده میگفت منم ساده فکر میکردم شوخی میکنه

بعد فارغ تحصیلی تصمیم گرفتم واسه وکالت بخونم گفت تو درسای دانشگاهتو نمیتونستی بخونی میخوای وکیل شی واسه من و غش غش میخندید

این دفعه اخرم که موهامو رنگ کردم تا منو دید زد زیر خنده که اره مو رنگ کردی منم پیش خودم گفتم حتما زشت شدم که ابنجوری گفت

ولی الان همه اینارو کنار هم گذاشتم فهمیدم چقدر ساده بودم ابن همه مدت

در پی تحقق یک رویا...⚖

من قبلا رتبه خوب کنکور اوردم اونجا یه تبریک بهم نگفتباورت میشه؟کلی غریبه خوشحال شدن واسم ولی اون یه ...

حرف اطرافیان خیلی رو زندگی اثر داره ، این آدم سمی رو بزار کنار ، همش خوبی میکنی و بدون اینکه متوجه باشی بدی می بینی. 

تنها بودن بهتره . آسایش پیدا می کنی. 

دیگه برام تموم شد ولی دلم برای سادگیم میسوزه

عیب نداره ، دیگه فهمیدیم واسه خودمون مرز داشته باشیم. رفاقت زیاد درست نیست. 

حتی تو زندگی مشترک هم باید مرز داشت تا چه برسه به دوست و رفیق. 

نباید خودت رو قربانی کنی. من هنوز هم زیادی به فکر دیگران هستم ، البته نه فرد خاصی.