2777
2789
عنوان

تو کمدم لباس زنونه ای بود که مال من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 45 پست
دقیقا شبیه لباس تاناکورایی بود دقیقا همون بود اره خوب همیشه میگفت بری دوست دختر میگیرم

ببین از قصد گذاشته

اصلاااا کسیو نیاورده خونه مطمعن باش

فقط خاسته حرصتو دربیاره

بعد کدوم جن ده ای میاد وسایلاشو جا میزاره؟ اونا بخاطر خرید وسایل و پول تن ب اینکار میدن بعد بیام لباساشون رو بزارن دقیق تو کمد تو!!!!!!! 

دقیقا همینطوره واسه همینم اخرین بار که تو جلسه مشاوره داد زد سرم فقط رفتم جوری که نه دیگه منو دید نه ...

آفرین. کیف کردم که اینقد قوی هستی. الانم احتمال زیاد عمدی گذاشته که بچزونه. تو لباسای خودتو بردار اونارم همونجا بذار. انگار اصلاً ندیدی. که بیشتر خودش بسوزه😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسیم خونه اومده باشه لباساش جا هم‌ مونده باشه، دقیقاً نمیره توی کمد لباس زیر تو. پس اینا عمدا توی همون محل گذاشته شدن. جایی که تو قراره ببینی و حرص بخوری و احتمالاً پیام بدی اینا چیه و فلان. ولی تو نقشه رو عوض میکنی. محل نمیدی. کمد رو خالی میکنی و اونا رو همونجا ول میکنی و بی تفاوت میری. بعد اون میاد میبینه تو وسایلتو برداشتی، اونارم دیدی ولی چون برات مهم نبوده هیچی نگفتی و اون بیشتر میسوزه. (چقد حس گرفتم و جنایی تعریفش کردم😂😂)

آفرین. کیف کردم که اینقد قوی هستی. الانم احتمال زیاد عمدی گذاشته که بچزونه. تو لباسای خودتو بردار او ...

اره گذاشتم همونجا اصلا من ندیده بودم دوستام جمع کردن لباسامو یهو چمدونو نگاه کردم گفتم اینا چیه😆

اگه کسیم خونه اومده باشه لباساش جا هم‌ مونده باشه، دقیقاً نمیره توی کمد لباس زیر تو. پس اینا عمدا تو ...

عالی بود تککککبیییییرررر😆اره خودش کمد جدا داشت شوهرم انداخته بود تو کمد من

ببین از قصد گذاشتهاصلاااا کسیو نیاورده خونه مطمعن باشفقط خاسته حرصتو دربیارهبعد کدوم جن ده ای میاد و ...

اینم بگم یه بار من قهر بودم فامیلمون رفته بود پیشش واسطه چمدونشو نشون داده بود گفته بود به خدا همین الان از استانبول اومدم چمدونمم اینجاست که خبرش به من برسه من بسوزم بعدا پاسپورتش رو دیدم مهر خروج از کشور نداشت