2777
2789

من دیشب به پارتنرم گفتم دلم برات تنگ شده گفت میخوای یکاری کنم فردا نهارو باهم باشیم 

منم گفتم بابام نمیزاره 

برگشت گفت پس فردا نهار میبینمت 

منم با خودم گفتمن خله دیگه 

بعدش داداش من و پسرخالم و پارتنرم دوستای خیلی صمیمی هستن داداشم اومد گفت مثلا اسم پارتنرمو بزاریم سینا 

سینا فردا نهار دعوتمون کرده گفته دختر خالش و میاره توهم بیا تنها نباشه 

من با این دختر خالش قبلنم درگیر بودم بدم میومد ازش ولی چون بخاطر من اونم میخواست بیاره دیگه هیچی بهش نگفتم در عوض گفتم به پسرخالم بگو اونم دوسدخترشو بیاره 

هستین بقیه رو بگممممم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه که قرارو تو یه جنگلی فیکس کردن همگی رفتیم از ماشین پیاده شدنی دیدم اسم دختره رو میزاریم رعنا 

رعنا دستشو دور بازوی سینا حلقه کرده باز من ارامش خودذم رو کنترل کردم و بهش لبخند زدم اونم خیلی مصنوعی تو هوا برام بوس فرستاد 

بعد سینا بهم اشاره زد که پاشو بریم اونورا من رفتم اونم پشت سرم اومد ما روی یه سنگ نشستیم عکس بگیریم بعد یهو سروکله عفریته خانم پیدا شد که عه زنداداش و داداش گلم چه خلوتی کردین بزارین منم باشم بعد به ولای علی نشست بینمون تو همه عکسا خودش و جا داد

خلاصه که قرارو تو یه جنگلی فیکس کردن همگی رفتیم از ماشین پیاده شدنی دیدم اسم دختره رو میزاریم رعنا ر ...

بعدش موقع نهار که شد ما کوبیده برده بودیم یهو دختره با لحن کشداری گفت سیناااااااا جوجه من کو 

اونم کر کر کرد گفت تو ماشینه 

سینا ابله رفته برا خانم چون کوبیدعه نمیخوره جوجه گرفته بود منم یه چشم غره توپ بهش رفتم که غذا کوفتش شد و هیچی نمیتونست بخوره

خلاصه من اینم گذروندم و باز هیچی نگفتم 

که رفتم تو اینستا دیدم اون عکسایی که سه تایی گرفته بودیم من و برش داده و خودش و سینا رو گذاشته ببین الان رسما دارم اتیش میگیرم سریع پریدم تو نینی سایت تا شما بگین چه کن

عزیزم به نظرم سگ محلیبه خاطر عفریته خانم با دوس پسرت دعوت نکن که خوشحال بشه

برا اون میمون درختی هم دارم ولی جلو عفریته خانم که چیزی نمبگم بهش 

این رعنا هم تا میتونه سو استفاده میکنه چون هیچکس از ارتباط ما خبر نداره

مطمئنی دوست نداره ؟دختره منظورمه؟

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥