2777
2789
عنوان

دختر خالش تا میتونست منو حرص داد الان خوشحال و خندان

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 89 پست
مطمئنی دوست نداره ؟دختره منظورمه؟

دوسش نداره.اشتب شد

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه که قرارو تو یه جنگلی فیکس کردن همگی رفتیم از ماشین پیاده شدنی دیدم اسم دختره رو میزاریم رعنا ر ...

بنظرم اول اون دختره رو بعد با دوس پسرت ی دل عزا کن غلط الیر کوپن قیزی چرا باید بچسبه ب دوس پسرت اونم با اون عشوه ببین من جای تو بودم دختره رو تقسیم میکردم

بنظرم اول اون دختره رو بعد با دوس پسرت ی دل عزا کن غلط الیر کوپن قیزی چرا باید بچسبه ب دوس پسرت اونم ...

ووالا دیروزم تاپیک زدم سر همین عفریته خانم با دوسپسرم دعوا کردم همه گفتن کاترم اشتباه بوده 

ببین بخدا الان اهنگ گذاشته با صدای نکره اش بلند بلند میخونه میخوام با پشت دست بزنم تو دهنش

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

ووالا دیروزم تاپیک زدم سر همین عفریته خانم با دوسپسرم دعوا کردم همه گفتن کاترم اشتباه بوده ببین بخدا ...

ببین ی روز حل کن بری بیرون این دختر خالش بیاره ب پسره بگو جوری رفتار کن ک این بفهمه حدشو رو نده 

بنظرم پسره خودش رو داده کوپن قیزیا🤦🏼‍♀️من چوخ حیسلیم 😂😂

ببین ی روز حل کن بری بیرون این دختر خالش بیاره ب پسره بگو جوری رفتار کن ک این بفهمه حدشو رو نده بنظر ...

معلومه که خودش رو داده میدونی دیروز چیکار کرده بود ددددد

این دختره عفریته روئ بغل کرده بود عکسشو پست گذاشته بود تو اینستا موضوع دعوامون این بود 

بو سوسول فارس لار ددی هشنه دمه

معلومه که خودش رو داده میدونی دیروز چیکار کرده بود ددددداین دختره عفریته روئ بغل کرده بود عکسشو پست ...

این پسره اصلا ب درد نمیخوره ب جا اینک حصرت نکشی داره یکار میکنی حسادت کنی  پسره روانیه یا تاکسیک غلط الیر رله وار عکس سالر اوداا اوحور والله منن اوسایده 😂🤦🏼‍♀️

این پسره اصلا ب درد نمیخوره ب جا اینک حصرت نکشی داره یکار میکنی حسادت کنی پسره روانیه یا تاکسیک غلط ...

ببین به نظرم داره انتقالم میگیره 

شش ماه پیش تو عروسی پسرخالم بغلم کرد اینم کل عروسی رو با اخم و تخم بهم زهرمار کرد 

الان دارهخ عوضش و درمیاد احساس میکنم