2777
2789
عنوان

برا چی مردم زل میزنن به بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 29 پست
اخه من با حجاب نیستم موهام بیرونه مانتو شومیزی میپوشم

نمیدونم والا یه عده کلا خیلی نگاه نگاه میکنن توی یه محیط میبینی بعضیا کلا هر فردی که وارد میشه رو دید میزنن و بالا پایینشو چک میکنن نمیدونم فازشون چیه 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باور کن من مستقیم نگاهدمیکنم ولی وقتی از کنارم رد میشن قشنگ سرشونو میگردونن سمتم یا مثلا بارها شد ...

اهمیت نده عزیزم

منم برام پیش اومده ولی اهمیت نمیدم تا دیگ کلا بیخیال شدم و غرق افکار و کارای خودمم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
برا من مردا زیاد نگاه نمیکنن به جاش زنا و دخترا خیلییییی بد نگاهدمیکنن

خوب اونا به چشم خریدار نگامیکنن چون زن داداش یا عروس میخوان🤣😂😂

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

😂😂😂چقد خوبی تو دختر ❤️هررررچی میگم یه چیز خوب از توش در میاری😁❤️😂

من الان حالم خوب نیس مدرسه همه رو میخندوم خودمم از خنده اشک میریختم عزیزمی🤩💜💜💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان حالم خوب نیس مدرسه همه رو میخندوم خودمم از خنده اشک میریختم عزیزمی🤩💜💜💜

قربون دل قشنگت بشم عزیزم 

امیدوارم هررچی ناراحتی داری همش از بین بره❤️

قربون دل قشنگت بشم عزیزم امیدوارم هررچی ناراحتی داری همش از بین بره❤️

عزیز دلمی گلم من فقط ناراحتیم اینه چرا سماجت .یا صبر نکردم سن سالم بیشتر بشه و حامله بشم که اینم دیگه بر طرفی ندارد.😂🤩🤩🤩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلمی گلم من فقط ناراحتیم اینه چرا سماجت .یا صبر نکردم سن سالم بیشتر بشه و حامله بشم که اینم دیگ ...

اخیی عزبزم 

عب نداره دیگه کاریه که شده 

انشالله که نی نیت سالم ک سلامت به دنیا میاد