2777
2789
عنوان

یک تومن از میوه فروشی خرید کردم شوهرم قشقرق به پا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6218 بازدید | 162 پست
شوهر من مرد خسیسیه خیلی اذیت میکنه سر خرید منم همیشه قناعت کردم و با ترس و لرز خرید کردم اینطوری شده ...

اگر واقعا خساسته که حق داری..ولی باید ببینیم به چی میگی خساست؟ یکی میبینی اگه ماه به ماه لباس وکفش نخره میگه شوهرش خسیسه. درامد شوهرت درماه چقدره..برای خرید خونه خساست داره یا واقعا تحت فشاره....مثلا من میدونم شوهرم خسیس نیست..ولی امسال مانتو وکفش وکیف و... عید خریدم. دیگه خرید نکردم..میوه هم ممکنه یک هفته توخونه فقط ی کیلو سیب باشه وبچه ها هم‌نمیخورن..بعد که پول دستش اومد میره انار وخرمالو وموز هم میخره

پارسا پسرمامان😍
چقدر لحنت بده بدم اومد ازت

بدت بیاد،مگه مهمه🤷

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی ارزون گرفتی ما کرجیماینجا سیبم کیلویی ۱۰۰

ای خدا😵نه اینجا خوبه قیمتا

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
کجا زندگی میکنیمن دیشب نارنگی گرفتم کیلویی ۱۰۰خرمالو ۱۲۰انار ۱۳۰چجوری شما نارنگی ۴۰ گرفتی

منم پنجشنبه مهمون داشتم سیب کیلو ۱۳۰گرفتم،خرما ۸۰

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

چرا به بنده خدا میگید خسیس

مگه نمیگید دو سه روز قبل 700 تومن میوه خریدن 

بعدم شما مدیریت هم ندارین 

مگه میوه دو هفته مونده قابل خوردنه؟ 

همیشه دو سه روزه میوه بخرید 

میگندن 

چرا تو هر کامنت یه حرف دیگه میزنید 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ولی خدایی من دیشب دوکیلو موز گرفتم شد ۲۲۰؛دوکیلو نارنگی شد ۸۰،دوکیلوم سیب شد ۱۰۰برای یه هفته هم کافی ...

کجایین شما؟؟؟ که ۲ کیلو نارنگی ۸۰🫨 

ما هم نارنگی  وهم  سیب هر کیلو  ۸۰ تا۱۰۰ هست

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
کجایین شما؟؟؟ که ۲ کیلو نارنگی ۸۰🫨 ما هم نارنگی وهم سیب هر کیلو ۸۰ تا۱۰۰ هست

گفتم بجنورد،حالا اینجا باز نسبت به مشهد گرون تره همه چی

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
نه سمت شما ارزونه😁😁😁کجایین که ۲ کیلو سیب شده ۱۰۰ یعنی کیلویی ۵۰ ؟؟؟اینجا میوه های خراب و داغون رو ...

دیگه سمت شما هم گرونه....اینجا سیب وانار کیلو ۵۰-۶۰ تومنه..شیرازهستم

پارسا پسرمامان😍