2777
2789
عنوان

یک تومن از میوه فروشی خرید کردم شوهرم قشقرق به پا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6086 بازدید | 162 پست
شوهر من مرد خسیسیه خیلی اذیت میکنه سر خرید منم همیشه قناعت کردم و با ترس و لرز خرید کردم اینطوری شده ...

خب تو‌که شوهرتو میشناسی،اندازه ی دو‌روز خرید کن،

دپباره دو روز بعد برو ،

متنوع هم خرید کن،همه رو باهم برندار،هربار دو نوع میوه بخر،

اینجوری بخاطر میوه ،دعوا نشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ولی خدایی من دیشب دوکیلو موز گرفتم شد ۲۲۰؛دوکیلو نارنگی شد ۸۰،دوکیلوم سیب شد ۱۰۰

برای یه هفته هم کافیه دوتام بچه دارم؛یا اونجا قیمت ها بالاست خیلی یا خرید زیاد کرده اسی

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خدایی من دیشب دوکیلو موز گرفتم شد ۲۲۰؛دوکیلو نارنگی شد ۸۰،دوکیلوم سیب شد ۱۰۰برای یه هفته هم کافی ...

کجا زندگی میکنی

من دیشب نارنگی گرفتم کیلویی ۱۰۰

خرمالو ۱۲۰

انار ۱۳۰

چجوری شما نارنگی ۴۰ گرفتی

خب تو‌که شوهرتو میشناسی،اندازه ی دو‌روز خرید کن،دپباره دو روز بعد برو ،متنوع هم خرید کن،همه رو باهم ...

فقط از این وانتی میخرم چون ارزون میده دیر به دیرم میاد

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
اره

این چه روزه ایه،اینقدر بد جواب کاربرارو میدی

و اینجو ی پشت سر شوهرت حرف میزنی و باعث شده بقیه هم بهش فحش بدن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کجا زندگی میکنیمن دیشب نارنگی گرفتم کیلویی ۱۰۰خرمالو ۱۲۰انار ۱۳۰چجوری شما نارنگی ۴۰ گرفتی

بجنورد،شما کجایین؟خرمالو هم اتفاقا ۴۰بود،انار داشتم ازقبل نپرسیدم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
ولی خدایی من دیشب دوکیلو موز گرفتم شد ۲۲۰؛دوکیلو نارنگی شد ۸۰،دوکیلوم سیب شد ۱۰۰برای یه هفته هم کافی ...

نه سمت شما ارزونه😁😁😁

کجایین که ۲ کیلو سیب شده ۱۰۰ 

یعنی کیلویی ۵۰ ؟؟؟

اینجا میوه های خراب و داغون رو کیلویی ۸۰ میدن😄

میوه خوب مثلا به پنبه ای کیلویی ۱۷۰

یا سیب خوب کیلویی ۱۱۰

نارنگی کیلویی ۱۱۰ هست

خرمالو کیلویی ۱۳۰ هست .

بخاطر خونه سازی نباید از خرجای خونه بزنه پول اضافه رو باید بزاره واسه ساختن مثل شوهر من که چن سال سر خونه ساختن از همه چی زد آخرشم کسی نفهمید که تو بودی قناعت کردی که اون خودشو کشید باالا.

نه سمت شما ارزونه😁😁😁کجایین که ۲ کیلو سیب شده ۱۰۰ یعنی کیلویی ۵۰ ؟؟؟اینجا میوه های خراب و داغون رو ...

😰😰😰