الان پیام دادم پول بزن حساب کنم هزارتا حرف بارم کرد
که چند روز پیش انار هریدم چند روز قبلش هم ۷۰۰ دادم میوه بزار سه روز میوه نباشه بعد برو بخر انار و نارنگی و مز رو یکیشونو بخر من پول نمیدم منم قسم خوردم میبرم پس میدم الان روم نمیشه نمیدونم چی بگم طرف اشناست دروغم نمیشن با زبون روزه بگم
ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط از همین مرده خرید میکنم چون ارزون میده باورت میشه؟نمیرم میوه فروشی اینم میره نمیاد تا ۱۰ ۱۵ ر ...
تقصیر شما نیست تقصیر این جامعست که آقا باید به خاطر یه تومن شرمنده زن وبچه بشه،ولی اگر خونه سازی دارین صدبرابر بیشتر قناعت کن مصالح به شدت گرونه دل شیر میخاد تواین شرایط بزنه به همچین کاری،خودمون تازه تموم شده بناییمون،برات قسم بخورم یه وقتا حتی مرغ وبرنج نمیتونستم بگیرم چه برسه به میوه؛یه سال حتی یه جفت جوراب نگرفتیم سخته واقعا خیلی گرونه همه چی
لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
خدا شکم بارگی و فقر رو هر دو باهم به یه نفر نده ، واقعا تقصیر کاری ، بنده خدا راست میگه ، یکیشو بخر ...
اومدم در خونت گدایی میوه که شدم شکم باره؟
شعور هم خدا به همه نداده انشاالله بهت هم نده
ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
بخدا باز خوب خریدی ۱ تومن 😄برای ما شوهرم دیشب خرمالو ، به ، نارنگی ، سیبو پیاز سیب زمینی و ۴ تا شیر ...
کاربرا که منو خوردن
خانمای عزیزی میگین متنوع نگیربابا گرونیه من سیب وپیاز کدو وبادمجون خیارسبز خریدم بایه فلفل شد نهصد تومن تازه اقلام ضروری بود الان هرچی بخریم به ملییون میشهه این بنده خدا رو هم سرزنش نکنیم