2777
2789
عنوان

نرخ دستمزدی ک دکترا برا سزارین میگیرن جدا از بیمارستان چقدره الان

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 96 پست
بیمارستان خصوصی که دیگه زیر میزی نداره😐نیمه دولتی اصفهان الان ۱۵ تومن زیرمیزی

اصلا ربطی ب بیمارستان نداره 

هر دکتری جدا ی پولی میگیره قبل بیمارستان رفتن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود دکتر 50چ خبره ،چقد بیمارستان دادی؟ زنگ زدم بیمارستان برای سز،گفتن 45ت،

من هر جا زنگ زدم گفت ۴۵ ولی باور نکن نرخشه اجازه ندارن قیمت اصلی بگن ببین اخرش چقدر حساب میکنن باها خصوصی ۴۵ نمیشه 

دوسال پیش من وآبجیم با هم باردار بودیم،منکه پول ندادم واسه سزارین،ولی به آبجیم گفتن ۳۰ ملیون الانم مطمئنا بیشترم میگیرن البته هر دکتری یه قیمتی میده

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

خود دکتر 50چ خبره ،چقد بیمارستان دادی؟ زنگ زدم بیمارستان برای سز،گفتن 45ت،

دکترم فقط بیمارستان دولتی میومد که هزینش ۱۵ تومن شد.

بیمارستان خصوصی دو جا پرسیده بودم همین حدود که میگید بود ولی فقط سزارین ضروری انجام میدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دوسال پیش من وآبجیم با هم باردار بودیم،منکه پول ندادم واسه سزارین،ولی به آبجیم گفتن ۳۰ ملیون الانم م ...

۳۰ م برا زیر میزی ؟

۳۰ م برا زیر میزی ؟

آره بهش گفت ما اجازه نداریم سزازین کنیم،اگه بخوای تو رو سزارین کنم باید یه بهونه بیاریم تا بزارن سزارین بشی،هزینشم سی تومن میشه 

بچم بریچه

بچت بریچ باشه که ،نمیخواد هزینه کنی دختر سزارین اجباری میشی باید سونو ونامه دکترو ببری بیمارستان اونا خودشون سزارین میکنن

فکر کنم تو نی نی سایت کسی تهران سزارین نشده دستمزدیم ب دکتر نداده کسی نمیاد ی راهنمایی کنه

من که خودم طبیعی بودم.

دکتر من به پولکی بودن معروف تو همین سایت هم بزنی، میاره.

شنیدم که یه خانم پارسال، منشی بهش گفت ۵ بزن.

کلا بری بیمارستانی که خودشون اونجا سهام دارن هم دیگه زیرمیزی نمیگیرن.

ولی در کل بهترین راحت اینه زنگ بزنی از زیر زبون منشی بکشی که چقدر بدی اوکی هستش.

ولی بچه بریچ، کلا سزارین اجباریه دیگه