2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا تکنیکال داره؟ 🫤 طلا کلا فاندامنتال بالا پایین میشه تکنیکال جواب نمیده

بله هر چیزی ک نمودار داشته باشه تکنیکال جوابه روش

شما هم جای مسخره کردن استراتژی خودتو پیش برو کسی مجبورت نکرده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دلار جای ریزش نداره و انس هم حمایتش 3800 هست حدودا در کف قیمتی هستکف طلا ده میلیون هست و میتونید بخر ...

به نظرتون تا دی ماه بالاتر میره؟

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

بله هر چیزی ک نمودار داشته باشه تکنیکال جوابه روششما هم جای مسخره کردن استراتژی خودتو پیش برو کسی مج ...

من شمارو مسخره نکردم اشتباه برداشت نکنید. 

طلا هرچقدر تکنیکال باشه ی خبر جنگ همه چیزو بهم میریزه 

الان سر همین مذاکره ترامپ با چین داره پایین میزنه 

تکنیکال چی؟ جمعه اگه توافق نکنن طلا مجدد میزنه بالا 

استندبایِ حاجی🙌🏼

به نظرتون تا دی ماه بالاتر میره؟

اونو نمیشه گفت 

ولی به نظرم دلار رشد خواهد کرد تا آخر سال و طلا هم می‌تونه قیمت های بالایی رو ببینه 

فعلا به دلیل توافق چین و آمریکا بر روی تعرفه انس ریزشی هست تا ببینیم چی میشه 

احتمالا یه بازه زمانی رنج باشه 

ولی به دید چند ماهه ضرر نخواهد داد و طلا رشد خواهد کرد

شاید هنوز دیر نیست...

من شمارو مسخره نکردم اشتباه برداشت نکنید. طلا هرچقدر تکنیکال باشه ی خبر جنگ همه چیزو بهم میریزه الان ...

اون استیکر ک گذاشتی معنی تمسخر داشت

گفتم ک ۷۰٪احتمالش هست نه ۱۰۰٪

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اونو نمیشه گفت ولی به نظرم دلار رشد خواهد کرد تا آخر سال و طلا هم می‌تونه قیمت های بالایی رو ببینه ف ...

چرا خرف خودتو نفض میکنی اپل میگی نمیشه گفت میزه بالا بعد میگی میره بالا. 

توی این مملک طلا با دلار و انس بالا پایین میشه 

حتی اکه انس بریزه دلار بره بالا طلا بازم بالا میزنه 

استندبایِ حاجی🙌🏼