2777
2789
خاک تو سرمممممم خانما این که میگن به هر چی فکر بکنی همون میشه دروغ نیستااا اگه پست منو میبینید حتما ...

این چیزا به فکر نیست 

شوهرت بده اخلاقش که میزنه تو رو

ماشین و خونه هم با پول خریده میشه نه با فکر 

وگرنه من هزاران بار فکر کردم یه خونه روستایی بزرگ و پر از درخت های میوه خریدیم درحالی که نخریدیم و هزاران بار فکر کردم امام زمان ظهور کرده ولی ظهور نکرده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزا به فکر نیست شوهرت بده اخلاقش که میزنه تو روماشین و خونه هم با پول خریده میشه نه با فکر وگرن ...

نه عزیزم واقعا اخه ببین همون فکری که میکردم شد همون حسیو داشتم که تو فکرم بود .

من چون همیشه همه چیو از خدا میخوام الان دارم .

ما پول نداشتیم که ماشین بخریم یهویی شد یهویی وام ازدواجمون جور شد .

من اینجوری فکر میکنم .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

نه عزیزم واقعا اخه ببین همون فکری که میکردم شد همون حسیو داشتم که تو فکرم بود .من چون همیشه همه چیو ...

به فکر کردن نیست 

خیلیا بودن فکر میکردن قبل ازدواج که شوهر عالی و پولدار گیرشون میاد ولی یا مجرد موندن یا شوهر گند و ندار گیرشون اومده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏