2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی پرازارامش

ک همسرم اولویت منه منم اولویت اون

فقط حرف خودم توزندگی مهمه

خونواده همسر عالیه واونارو مثل خونواده خودم میدونم

سفردوتایی گردش تفریح

زندگی عاشقانه

ک همینطورم هست

البته اون گردش وتفریح کمه ولی هست کمیش بخاطر شرایط جامعه ست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

حالا من عاشق اختلاف سنی زیادم😬

نهههه نکنیا

من الان روحیه پرشووووور دارم حاج آقا کلا یک وادی دیگست 

ولش کنم همش میخواد بره موزه او حیاط وحش به حیوونا نگاه کنه پفیلا بخوره

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

اون چیزای خاک برسریم ک توذهنم بود همون شد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

چه سختیایی

بیشتر سختیا رو خونواده شوهر بوجود میارن ،خونواده شوهر من اهل به استان دیگه هستن و من نمیدونستم اهالی اون استان بشدت اهل دعا و طلسم هستن واسه همین خیلی سختی کشیدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خاک تو سرمممممم 

خانما این که میگن به هر چی فکر بکنی همون میشه دروغ نیستااا اگه پست منو میبینید حتما ازش درس عبرت بگیرید .

من نامزدی که کردم نامزدم خیلی دوسم داشت ولی خیلی تحت تاثیر رمانا بودم اون موقع و همیشه با خودم فکر میکردم ازدواج کردیم و شوهرمو منو میخواد بزنه و من میرم تو اتاق تا نزنه یا همیشه فکر میکردم مثل رمانا ما هم تو زندگیمون طلاق عاطفی میگیریم .

خدا شاهده شوهر من دست بزن پیدا کرده همیشه هم موقع زدن میرم تو اتاق مثل تمام فکرای احمقانه نانزدیم شده .

حتی چند بار ما یکی دوماه بود طلاق عاطفی میگرفتیم .

الانم غمگینم همش .

ولی الان فقط دارم رو مغزم کار میکنم و فکرای خوب میکنم .

شاید باورتون نشه ولی با فکرای خوبم تونستیم ماشین بخریم خونمونو دزس کردیم 

الان مونده این زندگی و عشق و علاقه که هیچ کدومش و ندارم نه عشقی هست نه علاقه ای نمیزارم دستش بهم بوخوره همش علکی ازش ناراحتم و دعوا میکنم .

انشالله اینم درس میکنم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

😶😶😶😶نفهمیدم منظورت چیه!

واضح بود

من خودم خیلی بزرگ تر از سنم رفتار میکنم اصلاا با هم سن و سالام آبم تو یه جوب نمیره ☹️

خوب شاید رو تو خوب عمل کنه

رو من که اصلا اینطور نبود 

تنها جایی که کنار میایم باهم تو خوابه 

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

الان مجردم 

فکر میکنم بعد 30 سالگیم یه پسر تنبل و بچه ننه و لوس و بی عرضه که انتظار داره زنش وظایفشو به عهده بگیره و خونوادشم انتظار دارن عروسشون جمع کنه پسرشونو و این پسره ازم کوچکتره و انتظار داره زنش ازش بزرگتر باشه تا هیچ انتظاری ازش نداشته باشه و با همه چیش بسازه و از همه حقش بگذره برای شوهرش میاد خواستگاریم تو خواب هشدارش بهم داده شده و منم میخوام سعی کنم کاری کنم و جوری باشم که یه همچین پسر اشغال عوضی مثل این قبولم نکنه خصوصا که خونواده و فامیلم ساده هستن و خصوصا اون عمه عوضیم دوست داره من همچین شوهری گیرم بیاد

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏