2777
2789
عنوان

شوهرم برای ناهار اومده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 89 پست
عشقم من شاغلم اونم باید منو درک کنه همیشه تو محل کار بهش غذا میدن امروز نمیدونم چرا غذا ندادن بهشون

شاغلی پس چرا تو خونه ای؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغلی پس چرا تو خونه ای؟

چون محصلم درس میخونم و یوقتایی ی کارای جزئی بیرون انجام میدم چند ماه دیگه هم یه آزمون خیلی مهم دارم ک شوهرمم درجریانه

#کارگاه‍ گجت

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

آفرین😁😁

😂ولی راست میگی باید مهربان‌تر رفتارم میکردم 

به اشتباه خود پی بردم ای شیخ

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

چون محصلم درس میخونم و یوقتایی ی کارای جزئی بیرون انجام میدم چند ماه دیگه هم یه آزمون خیلی مهم دارم ...

چقدر گوشت تلخی . کارآگاه!!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وای ناراحت شدم از حرفت 

قلبم شکست💔

سوال پرسیدی جوابتو دادم ناراحتی نداره ک

سوالتو خیلی کارآگاهانه پرسیدی آخه یاد اون افتادم😂😂

مرحبا برا شما و عقل و درایتت ای شهبانو….

آیدا این دختره بالایی بهم گفت گوشت تلخ دلم گریه میخواد😭🤣🤣

اسی چقد باحالی 

اومدم بگم چرا املت گذاشتی وقتی طرف خسته هست کامنت هاتو خوندم دیدم چقد باحالی و خانوم و منطقی 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یه ساعت وقتتو نمیگره!!واسه من پس چرا خیلی طول میکشه

برای من که اینطوریه 

مثلا میخوام ناهار سبزی پلو با ماهی درست کنم ساعت دو میرم غذا رو آماده می‌کنم ده دقیقه به سه حاضر میشه 

خورشت و اینا که لازمه جا بیفتن سه چهار ساعت ولی این تایم ادم همش سرش تو قابلمه نیست خب،میری به کارات میرسی اونم میپزه برای خودش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم جز دخترای امروزم شوهر رو برای شبها هم‌نمیخوام.همش ارزونی دخترای دیروز

دیگه قاعده دنیا همینه. زندگی سخته وپرمسئولیت نمیشه ازش در رفت. اگر میشد ادم کلا ازدواج نکنه وپدرومادر همیشه زنده بودن خیلی خوب بود. 

❤️❤️

دیگه قاعده دنیا همینه. زندگی سخته وپرمسئولیت نمیشه ازش در رفت. اگر میشد ادم کلا ازدواج نکنه وپدروماد ...

دقیقا.مزخرف ترین مقوله ی دنیا ازدواج

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

اسی چقد باحالی اومدم بگم چرا املت گذاشتی وقتی طرف خسته هست کامنت هاتو خوندم دیدم چقد باحالی و خانوم ...

عشق منی جیگر باحالی از خودته لطف داری بهم😍😘❤️