2777
2789
عنوان

شوهرم برای ناهار اومده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 89 پست

حالا همه شدن خانم نمونه

استارتر ناراحت نشو

اینا همیشه همینن

معلوم نیست خر کی و میرونن🤣🤣🤣🤣🤣

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهویی اومد من اطلاع نداشتم میخواد بیاد عزیزدلم

خب دیگه چ اشکالی داره .بچه ها شلوغش کردن. املتم غذاست دیگه. اما خب تو خونه همبرگر بخر با فلافل آماده اینا وقت هایی ک یهویی میاد درست کن.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
اره واقعا باید همینکارو بکنم خیلی فشار رومه کار و درس یطرف کارای خونه هم از یطرف دیگه واقعا روانمو ر ...

اصلا اینکارو نکن از الان همسرت رو توجیه کن باید تو خونه وظیفش رو انجام بده 

تاکید می کنم وظیفه نه کمک 

ما هم داریم هم پای همسرانمون بیرون کار می کنیم 

دو تامون تو یه خونه زندگی می کنیم قرار نیست همه بریزن و راحت باشن یه نفر مسئول باشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من الان هزار تا درس و بدبختی دارم اصلا فکرم سمت چیزای رومانتیک نمیره متاسفانه😂😂

حالا اسی تو هم که زحمت به خودت ندادی یه املت دادی😂

برو یه میوه و چایی نباتم ببر با هم بخورید و بره

خودتم بشین پای درس و مشقت

من عاااشق زمستونم❤️
حالا اسی تو هم که زحمت به خودت ندادی یه املت دادی😂برو یه میوه و چایی نباتم ببر با هم بخورید و برهخو ...

🤣🤣🤣یک‌جور با عشق می‌خورد انگار طلا گذاشتم جلوووش 

باشه عشقم الان چایی میزارم براش

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

حوصله غذا درست کردن حوصله شوهر نداری چرا شوهر کردی الان انقد غذا بیرون گرون شده واقعا صرف نمیکنه برا ...

عشقم من شاغلم اونم باید منو درک کنه همیشه تو محل کار بهش غذا میدن امروز نمیدونم چرا غذا ندادن بهشون

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)