2777
2789
عنوان

شوهر عمم به عمم خیانت کرده خدا لعنتش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 28 پست
بنظرم‌وقتی نمیتونس جدا بشه اصلا نباید ب روش میاوردوقتی ب روی مرد میاری وقیح تر میشهقبلا اگه یه درصد ...

آره ولی عمم میخواست یه تلاشی بکنه که شاید دست برداره 

الانم معلوم نیس ارتباط دارن یا ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک عالم بر سر شوهرشاین رسما زندگی خانمش رو به جهنم تبدیل کرددلم به حال بچه هاش میسوزه

تازه بچش مریض شده بود پول نمی‌زد کارت عمم ببره دکتر بعد اون زنع رو برده بود شمال ویلا گرفتن وخریدو....

تازه بچش مریض شده بود پول نمی‌زد کارت عمم ببره دکتر بعد اون زنع رو برده بود شمال ویلا گرفتن وخریدو.. ...

این مرد نیست فقط جنسیتش نر هست

مرد غیرت داره رو زن و بچه هاش که این نداره

نر بودن تصادفیه مرد بودن اکتسابی

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

غیر ممکنه ولی عمم چی؟؟ جوونه و خوشگل تو فامیل همه حسرتشو میخورن ولی گیر یه آدم کثیف افتاده که تازه ...

تو رو خدا ۴ تا بچه برا چیش بود؟

یا دیر شوهرش رو شناخته یا امید داشته دور و برشو پر از بچه کنه سر براه میشه

تو رو خدا ۴ تا بچه برا چیش بود؟یا دیر شوهرش رو شناخته یا امید داشته دور و برشو پر از بچه کنه سر براه ...

شوهرش فامیل نزدیکمونه و کاملا بهش اعتماد داشته که خیالش راحت بود پشت هم بچه آورده چون عاشق بچس ولی خب این کثافت دیر شناخته شد الان یکسال میشه که خیانت میکنه

شوهرش فامیل نزدیکمونه و کاملا بهش اعتماد داشته که خیالش راحت بود پشت هم بچه آورده چون عاشق بچس ولی خ ...

چون عمه جون دور خودش رو پر از بچه کرده و دیگه نه به خودش رسیده نه به شوهرش

به نظر من که اشتباهه اینجوری کل وقتت صرف رسیدگی به بچه ها میشه

پس آدم خودش کی زندگی کنه؟

چون عمه جون دور خودش رو پر از بچه کرده و دیگه نه به خودش رسیده نه به شوهرشبه نظر من که اشتباهه اینجو ...

دقیقاً. با بچه خیلی سخت میشه مگه آدم می‌تونه به خودش برسه والا که شبیه روانیا شده