2777
2789
عنوان

شما هدفتون از دانشگاه حتما شغله ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 18 پست
موفق باشی عالیه میتونم شغلتو بپرسم

قربونت همچنین 💞 

قبلا تو یه شرکت خصوصی کار میکردم الان چون دوباره دانشجو شدم دیگه اونجا نمیرم خصوصی به بچه ها و دانش آموزا زبان درس میدم که تایم کارم دست خودم باشه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

حتی اگر شغل نمی‌خوای دانشگاه رو برو چون اگر نری از لحاظ اجتماعی خیلی اذیت می‌شی‌. مردم شعار زیاد مید ...

من دوست دارم برم چون محدود بودم و همیشه خونه 

پولدارم نیستیم بخوام آزاد برم 

حتما دولتی باید برم 

ولی هدف شغلیم با درس نیست خب حرفای دیگران اذیتم میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت همچنین 💞 قبلا تو یه شرکت خصوصی کار میکردم الان چون دوباره دانشجو شدم دیگه اونجا نمیرم خصوصی ...

عالیه 

منم زبان کنار دانشگاه تو فکرم هست 

میتونم بپرسم شاگرد خصوصی داری ؟ اگه اره چطور پیدا کردی و اعتمادشون جلب شد 

عالیه منم زبان کنار دانشگاه تو فکرم هست میتونم بپرسم شاگرد خصوصی داری ؟ اگه اره چطور پیدا کردی و اعت ...

آره شاگرد خصوصی دارم 

تو دیوار آگهی میزارم چند تایی هم  دوست و فامیل معرفی کردن 

من میرم خونه شاگردام اونا نمیان خونه ما 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

من دوست دارم برم چون محدود بودم و همیشه خونه پولدارم نیستیم بخوام آزاد برم حتما دولتی باید برم ولی ه ...

اصلا به حرفشون توجه نکن. اگر شغلت رشته‌ی دانشگاهی مرتبطت داره که خب اون مسیرو برو. اگر نداره هم هر رشته‌ای که می‌خوای برو فقط لیسانس بگیر. بدون مدرک فشار اجتماعی بسیار بالایی رو باید تحمل کنی.