2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون عمل کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2853 بازدید | 148 پست
من قراره جمعه برم

حتما برو عزیزم 

ثواب داره 

حتی اگه دلخور هم باشی برا احترام برو 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ی وعده غذا میبردم نه برای اون یا انتظار تشکر

فقط و فقط برای رضای خدا

مثل نذری

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
درسته بعضی کارا وضیفه نیست ولی ادم باید همدردی کنه ،اینطور ک از خواهر شوهرت و خانوادش گفتی اتفاقا خی ...

قدر دان خوبه ولی نه فقط زبانی تو عمل میتونن بقیه هم برن سر بزنن کمک بدن یا جور دیگه برای اون جاری جبران کنن یه متن نوشتن و ارسالش هزینه ای نداره طفلک جاری ک وظایف باقی افراد خانواده افتاده گردنش

یا هیچی نگو یا بگو جاری عزیزم افرین ب شما با اینک وظیفت نیست انجام میدی و خیر ببینی ما ک خیرمونم اگ ...

جاریم پیام نمیده هیچ وقت و منم پیام نمیدم 

حتی تو گروه که ازش تشکر میکنن هم جواب نمیده اصلا

فکر کنم می‌ره شخصیشون حرف میزنن

کسی به من نگفت بیا کمک که من برم اگه خواهر شوهرم بهم زنگ میزد میرفتم اینا می‌خوان بری بعد اگه یه وقت ...

اگر راهت دوره آره باید ازت بخوان تا بری کمک اما اگر تو یه شهر هستید نیازی به زنگ زدن کسی نیست تا برید کمک

کمک هم نمی خواستید برید میتونستید برای عیادت برید و یه تعارف کنید برای کمک

اینا سو استفاده گر هستن مطمینم جاریم راضی نیست و داره اذیت میشه اما مجبوره چون شوهرش مثل شمر هست

منم چند روزه عمل کردم 4تاخواهرشوهرم و مادرشون شبی ک مرخص شدم همشون میوه وشیرینی گرفتن اومدن عیادتم قبل رفتن هم جم جور کردن واصرار میکنن اگر کمکی چیزی میخوام بهشون زنگ بزنم. شما یه تعارف هم نزدی؟  مادر منم کرونا گرفت زن برادرام غذا درست میکردن میفرستادن براش. الانم که یکی از عروسامون استراحت مطلق بارداریه مادرم حتی لباس زیراشم میشوره. ای کاش میشد فهمید همه جا  سیاست  لازم نیست. ثواب داره

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

جاریم پیام نمیده هیچ وقت و منم پیام نمیدم حتی تو گروه که ازش تشکر میکنن هم جواب نمیده اصلا فکر کنم م ...

توام توی شخصی ازش تشکر کن

اینو گفتم بگی بخاطر ته حرفای خواهرشوهرت بود 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه