2777
2789
عنوان

پارتنرم میگه بیا خونمون

96 بازدید | 9 پست

بچه ها خانواده من و خانواده پارتنرم باهم رفت و امد خانوادگی دارن و ماهم قصدمون از رابطه جدیه و خانواده اون کاملا درجریان رابطه ما هستن حتی خاله ها و دایی و مامانبزرگ و پدربزرگ ‌‌‌..‌‌‌..

امروز خواهرش قرار بود بره خونشون بهم زنگ زد گفت توهم بیا یکم دورهم باشیم بعد ناهار میرسونمت خونه اما من نرفتم راستیتش روم نمیشه و خجالت میکشم میگم تا وقتی ک رابطه رسمی نشده خونشون نرم

اما اون میگه اعتماد نداری و مگه ما کاری بهت داریم و این حرفا تاحالا چندبار پیش اومده و من قبول نکردم 

بنظرتون کار درستی کردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره.. شان خودتو حفظ کنوگرنه همون خواهرشوهر بعد ازدواج بهت میگه همه جایی

دقیقا

بهش ‌گفتم الان نه به داره نه به باره هزار فکر میکنن همیت خواهرت و مامانت میگن حتما اینجا راحت اومده بقیه جاهام راحت میره

آره.. شان خودتو حفظ کنوگرنه همون خواهرشوهر بعد ازدواج بهت میگه همه جایی

چرا باید خواهر شوهر بهش بگه تو همه جایی؟

اصلا مگه شناختی از خانواده طرف دارید شما همه رو مثل اطرافیان خودتون میبینید 

یه چیزی شنید نمیدونید کجا بگید 

بیخود برای دیگران نسخه نپیچید

پاینده ایران :(

چرا باید خواهر شوهر بهش بگه تو همه جایی؟اصلا مگه شناختی از خانواده طرف دارید شما همه رو مثل اطرافیان ...

چون این واقعیت جامعه ماست.

چ قبول کنی چه قبول نکنی

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀