2777
2789

عروسی دختر خالمه و یهویی گفتن و ما خیییلی دستمون خالی بود و کلی هزینه لباس و اینا کردیم برا لباس و کادو دیگه واقعا پول نموند دوستم گفت برا ناخنت تو دیوار بگرد برو مدل شو همشون رایگانن  منم گشتم یه آگهی پیدا کردم کع نوشته بود مدل رایگان هماهنگ کردم و دیروز رفتم نگمممم که چه بلایی سرم اومد از ساعت ۲ نشستم زیر دستش تا ۶ طول کشید دیگ گردن و دست و کمرمو حس نمیکردم از طرفی هم جسارتشو نداشتم پاشم بگم نمیخوام و برم و هربارم گفتم خیلی طول کشید چقد مونده میگفتن طببعیه  شما فکر کنید من از ۲ تا ۶ نشسته بودم بعد خیلی با پررویی میگفتن کلا ۲ ساعت و نیمه شده خیلی خوبه هر جا بری حرفه ای هم با شه دو ساعت طول میکشه با اینکه من قبلا برا کاشت رفتم و کلا نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه نهایت بعد آخر سرم گفتن ۲۵۰ هزینه مواد ینی انقد بهم فشار وارد شد ‌که میخواستم گریه کنم گفتم اگه هزینه میخواستم بدم چرا اومدم اینجا تمام وقتم رفت همه جامم درد گرفته چرا تو آگهی زدین رایگان خیلی با پررویی گفتن نه ما قبلا میگیم پول مواد و میگیریم انقد خسته و دتغون بودم تمام طول مسیر و تا خونه گریه کردم که بخاطر پول چرا اینکارو گردم کاش نمیرفتم

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم‌ کلا همه جا همینه. برا مدل شدن پول دستمزد و ازت نمیگیرن و پول مواد و دیگه میگیرن(مثل مدل ناخن یا لایت و کراتین و...)

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

خب   پول موادو ک میگیرن

بعد عزیزدل شما مدل شدی اون طرفم تازه کاره طبیعیه ک

خیلی طول بکشه اگ حرفه ای بود ک مدل رایگان نمیخواست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

خب پول موادو ک میگیرنبعد عزیزدل شما مدل شدی اون طرفم تازه کاره طبیعیه کخیلی طول بکشه اگ حرفه ای بو ...

کجاش رایگان بود ۲۵۰ پول دادم و بعدش از هر جا پرسیدم خیلیاشون نمیگرفتن اصلن بعدم بیشتر از ۱۰۰ تبود پس هزینه چندین ساعت خستگی من چی شد؟؟

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤