عروسی دختر خالمه و یهویی گفتن و ما خیییلی دستمون خالی بود و کلی هزینه لباس و اینا کردیم برا لباس و کادو دیگه واقعا پول نموند دوستم گفت برا ناخنت تو دیوار بگرد برو مدل شو همشون رایگانن منم گشتم یه آگهی پیدا کردم کع نوشته بود مدل رایگان هماهنگ کردم و دیروز رفتم نگمممم که چه بلایی سرم اومد از ساعت ۲ نشستم زیر دستش تا ۶ طول کشید دیگ گردن و دست و کمرمو حس نمیکردم از طرفی هم جسارتشو نداشتم پاشم بگم نمیخوام و برم و هربارم گفتم خیلی طول کشید چقد مونده میگفتن طببعیه شما فکر کنید من از ۲ تا ۶ نشسته بودم بعد خیلی با پررویی میگفتن کلا ۲ ساعت و نیمه شده خیلی خوبه هر جا بری حرفه ای هم با شه دو ساعت طول میکشه با اینکه من قبلا برا کاشت رفتم و کلا نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه نهایت بعد آخر سرم گفتن ۲۵۰ هزینه مواد ینی انقد بهم فشار وارد شد که میخواستم گریه کنم گفتم اگه هزینه میخواستم بدم چرا اومدم اینجا تمام وقتم رفت همه جامم درد گرفته چرا تو آگهی زدین رایگان خیلی با پررویی گفتن نه ما قبلا میگیم پول مواد و میگیریم انقد خسته و دتغون بودم تمام طول مسیر و تا خونه گریه کردم که بخاطر پول چرا اینکارو گردم کاش نمیرفتم