2777
2789
عنوان

متنفرم از تمام سالنای زیبایی و آدمای مزخرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست
هر چیز مفتی بی حکمت نیست ...حالا خوب دراورده بعد 4 ساعت

نه خوب نشده تازه تو انتخاب لاکم فقط یه ۰نتا درب و داغون بد رنگ اوردن که انتخاب کنم

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش رایگان بود ۲۵۰ پول دادم و بعدش از هر جا پرسیدم خیلیاشون نمیگرفتن اصلن بعدم بیشتر از ۱۰۰ تبود پس ...

موادو باید بگیرن وگرنه هزینه کاشت ک ۲۵۰ نی

ترمیمم اینقدنی

عزیز خستگی شما ب اون ربطی نداره مدل شدی اسمش روشه مدل داشت تست میکرد رودست شما

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

خب پول موادو ک میگیرنبعد عزیزدل شما مدل شدی اون طرفم تازه کاره طبیعیه کخیلی طول بکشه اگ حرفه ای بو ...

منم اگه میخواستم پول بم که پیش این نمیرفتم ۲۵۰ ازم گرفت ۴ ساعت وقتمم گرفت البته اینجا ایرانه برا ما عادیه هر جای دنیا بود یه پولی هم میدادن جای پول گرفتن طرف باید یه هزینه ای کنه برا یادگیری تازه جاهای دیگه پول مواد ۱۰۰ میگرفتن این ۲۵۰ گرفت

هزینه مواد ر از قصد نگفته که بکشونه مشتریو خونه بعد بگه مگر نه تو اگهی می گفت

آفرین دقیقا همین سیاست کثیف متونست بنویسه مدل ناخن با هزینه ۲۵۰ و ۴ ساعت زمان میبره که ادمی مثل من اذیت نشه

موادو باید بگیرن وگرنه هزینه کاشت ک ۲۵۰ نیترمیمم اینقدنیعزیز خستگی شما ب اون ربطی نداره مدل شدی اسمش ...

شما احتمالا یکی از همونایی 

شما احتمالا یکی از همونایی

عجب😂یکی حقیقتو بگه خلاف میل شما حرف بزنه متهم میشه ک حتما توهم ازاونایی !!!

ن عزیز من ن ناخنکارم ن تولاینای ارایشی هستم

ولی واقعیت همینه ک گفتم هیچ جا مفتی خدمات نمیدن شما ب عنوان مدل رفتی اون صرفا خواست تست کنه همین!انتظار داشتی بیاد نیم ساعته کار وتحویل بده درجه یک بدون هیچ هزینه ای!خیلی عجیبه این کاملا واضحه باید پول موادو میدادی اینو دیگ همه میدونن ۲۵۰ اصلا پولی نی برای کاشت

حالا نمیخوای قبول کنی بحثش جداست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️