2777
2789
عنوان

می‌خوایم اتاقمونو یاسی کنیم

66 بازدید | 6 پست

دو هفته دیگه خونمونو تحویل میدن

حال کاغذ دیواری داره ولی اتاق سفیده من می‌خوام اتاقو رنگ یاسی بزنیم

رنگ فروشیا رنگ بنفش پلاستیکی دارن که با سفید قاطی کنیم؟

چون تا جایی که می‌دونم فقط ۶ رنگ اصلی رو دارن

رنگ سفیدیه سطل بگیر بگوبدون بوبده بعدیه رنگ قرمزباآبی کوچیک بگیر ازهرکدوم یه قاشق توظرف سفیدبریزببین بیشترآبی بریزرنگ مورددلخواهت شددیگه اضافه نکن یاسی میشه من قبلابرای اتاقمون زده بودم الان فیروزه ای زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ سفیدیه سطل بگیر بگوبدون بوبده بعدیه رنگ قرمزباآبی کوچیک بگیر ازهرکدوم یه قاشق توظرف سفیدبریزببین ...

یعنی رنگ سفیدو باز کنم از قرمز و آبی هر کدوم یه قاشق بزنم درست میشه 

اتفاقا خودم داشتم فکر میکردم به همین 

بعد گفتم دردسر میشه مثلا ی دور رنگ قاطی کنم بزنم 

دور بعدی شاید اون رنگ در نیاد می‌دونی منظورم چیه 

اینکه دور دوم کم و زیاد بشه اون رنگ قبلی در نیاد 

یه سطل بزرگ رنگ سفیداندازه ی سطل ماسته دوتارنگ خیلی کوچیک ابی وقرمز بگیر

آها رنگ سفید خالی کنم تو سطل بزرگ بعد قاطی کنم رنگ دلخواه در اومد بریزم تو سطل که خشک نشه درسته؟؟

یعنی رنگ سفیدو باز کنم از قرمز و آبی هر کدوم یه قاشق بزنم درست میشه اتفاقا خودم داشتم فکر میکردم به ...

مقداری که میریزی یه جابنویس یادت باشه مثلا دوقاشق ابی اضافه کن یه قاشق قرمز ببین چجوری میشه اگه دوست داشتی بیشترمایل به بنفش باشه قرمزشومیتونی بیشترکنی اگه دوست داری یاسیت تن آبی ترداشته باشه قرمزشوکم بریزولی حتمایادت باشه چقدرریختی چقدررنگ استفاده کردی بعدم باقلمواصلا نزن فقط باقلتک بزن

یه سطل برای یه اتاق فکرمیکنم کافی باشه من برای یه اتاق ۶متری یه قوطی فکرکنم ۲کیلویی گرفتم باتینر که قاطی میکنی زیادم میشه ولی تینراونقدرنزن که آبکی بشه اونقدرم نزن که سفت بشه مثل شربت بشه خوبه اندازه ای که میخوای رنگ بزنی بریزتویه سطل رنگ بزن در بقیه رنگ روبذارخشک وسفت نشه

آها رنگ سفید خالی کنم تو سطل بزرگ بعد قاطی کنم رنگ دلخواه در اومد بریزم تو سطل که خشک نشه درسته؟؟

درسته رنگ سفیدروبریز تویه سطل بعدبهش خیلی کم رنگهای ابی وقرمزرواضافه کن کم کم بعدکه رنگ دلخواهت دراومدتینراضافه کن 

تورنگاهم رنگ سحرنسبت به بقیه رنگابهتره