2777
2789
عنوان

هدیه برای سالگرد اشنایی

66 بازدید | 11 پست

چی بگیرم براش راستش دوست داشتم یچیز به یاد ماندنی و خفن باشه ولی میدونم مطمعنا اون انقدر هزینه نمیکنه برای تولدم هدیه ۵۰۰ تومنی گرفت یکم گل و شکلاتم گرفت ته تهش ۱.۵ میشد ولی چیزای مردونه گرونن من نمیتونم چیزای متنوع بگیرم بشه ۱.۵ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون باید بخره نه تو!کادو پونصد تومنی ؟!ببرش طلا فروشی پیاده اش کن

😂نمیاد که من خودم براش تیشرت شلوارک تولدش کادو گرفتم ۸۰۰ گل و اینام گرفتم اونم تیشرت شلوارک گرفت ولی عینشو دیدم تو بازار ۵۰۰ کلا مردونه ها گرون ترن 

😂نمیاد که من خودم براش تیشرت شلوارک تولدش کادو گرفتم ۸۰۰ گل و اینام گرفتم اونم تیشرت شلوارک گرفت ول ...

ببین اصلا نیاز نیست شما چیزی بخری ها؟

اون مرد باید برات هزینه کنه همین که تو براش وقت میذاری از سرش هم زیاده 

ببخشید این رو میگم 

اگه به سالگرد رسیدین و هدیه قابل توجهی نخریده 

باید ولش کنی.

رابطه ی شما  دو تا شده مبادله کالا به کالا.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
زشت نیست واقعاشما دخترین اون پسرهمخصوصا اینکه ایشون هزینه خاصی هم نمیکنه واسه مناسبت ها

اره راستش منم یکم دودلم که بخوام کاری کنم اولین مناسبتمون ولنتاین بود من حدود ۲ تومن کادو گرفتم گفتم وای زشت نباشه بعد کادو اون حساب میکردی یه تومنم نمیشد 

یکی از دوستام یه تابلو سفارش داده بود تو تابلوئه عدد 365بود بعد تمام عکسای دو نفرشونو رو اون عدده چا ...

ما خیلی اهل عکس نیستیم شاید ۳.۴ تا عکس داشته باشیم منم همچین ایده ای دوست داشتم

ببین اصلا نیاز نیست شما چیزی بخری ها؟اون مرد باید برات هزینه کنه همین که تو براش وقت میذاری از سرش ه ...

ولی آخه یه مناسبتایی باید باشه ببین نه که نرخ بدون مناسبت چند بار کادو گرفته ولی نمیدونم مدلشه یا چی هیچ کدومشون بدرد نمیخورن

ولی آخه یه مناسبتایی باید باشه ببین نه که نرخ بدون مناسبت چند بار کادو گرفته ولی نمیدونم مدلشه یا چی ...

عوضش کن 

با یه مردی که سرش به تنش بیارزه 

برا چی وقتت رو باهاش هدر میدی ؟

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.