2777
2789
عنوان

نوزادی که تو nicu مونده اگه میشه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 44 پست
زود به دنیا اومد ۲۵ هفته به دنیا اومد گذاشتن تو دستگاه

کلی نوزاد زود دنیا اومدن گذاشتش تو دستگاه سالم مونده

دکترا حرف زیاد میزنن 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر زاده من ۷ ماهه بدنیا اومد یه چیز ریز که نگم با سرم بهش غذا میدادن شیر اندازه کف دست بود دوهفته تو دستگاه بود بیا الان ببین بلای وروجک خدا حفظش کنه آشوب شده 🤣🤣🤣🤣

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

برادر زاده من ۷ ماهه بدنیا اومد یه چیز ریز که نگم با سرم بهش غذا میدادن شیر اندازه کف دست بود دوهفته ...

نه بابا این اونجوری نیست دارم گریه میکنم کاش....

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

کلی نوزاد زود دنیا اومدن گذاشتش تو دستگاه سالم موندهدکترا حرف زیاد میزنن

میشه بگی چندتا نوزاد ۲۵هفته دیدی که مونده؟ادم باید امید داشته باشه ولی نمیشه الکی بااطمینان امید الکی داد که این امید الکی خیلی بدتر باید کم‌کم با‌واقعیت روبرو بشن

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفانه شانس بالایی برای زنده موندن در این سن وجود نداره و گاهی هم ندرتا ممکن هست زنده بمونه ولی احتمال یک سری مشکلات جسمی وجود داره به خصوص بینایی و مشکلات مغزی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
برادر زاده من ۷ ماهه بدنیا اومد یه چیز ریز که نگم با سرم بهش غذا میدادن شیر اندازه کف دست بود دوهفته ...

🤧 

این بچه منم 

چه روزایی که براش گریه نکردم 

الان یه بلایی شده دیوار راستو میره بالا یه کارایی میکنه به عقل جن نمیرسه😮‍💨🤧

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میشه بگی چندتا نوزاد ۲۵هفته دیدی که مونده؟ادم باید امید داشته باشه ولی نمیشه الکی بااطمینان امید الک ...

من میگم همیشه باید امید باشه

به قول معروف اگع عمرش به دنیا باشه میمونه

یکی از دوستام زود دنیا اومد تو دستگاه بود الانم سالمه 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨