2777
2789
عنوان

نوزادی که تو nicu مونده اگه میشه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست
جای بحث علمی کردن انگیزه و انرژی مثبت بدید

اسمشو میخواستن بزارن پناه 

امروز محسن چاوشی به آهنگ داد اسمش پناه بود😭😭😭

انگار داره از زبون پدر مادر بچه میخونه 😭

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

وا خب بگو چرا زود ب دنیا اومده؟؟

رابطه داشته ؟

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چ‌ زود بدنیا اومده😢

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من میگم همیشه باید امید باشهبه قول معروف اگع عمرش به دنیا باشه میمونهیکی از دوستام زود دنیا اومد تو ...

بله ادم باااید امید داشته باشه و مرگ و زندگی دست خداست ولی علم پزشکی بر اساس احتمالات

احتمال موندن یه بچه ۲۵هفته زیر ۱۰ درصد در بهترین حالتش

اونایی که زود بدنیا میان و میمونن حداقل ۷ماهشون هست نه ۶ماه

من چندسال سروکارم باnicuبچه زیر۲۸هفته فقط یبار دیدم اونم سه قلو بودن و موندن تاالان هیچ بچه ای نداشتیم بمونه توی ۲۵هفته ولی بودن جاهای دیگه و موندن ولی میگم احتمالش خیلییییییی کمه و اکثرا هم مشکل بینایی و تکاملی دارن متاسفانه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله ادم باااید امید داشته باشه و مرگ و زندگی دست خداست ولی علم پزشکی بر اساس احتمالاتاحتمال موندن یه ...

بله🤍من زیاد اطلاعات ندارم نظری ندارم

فقط خواستم ی کوچولو امید تزریق کنم چون کلی معجزات تو این مسائل پیش اومده

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

بله🤍من زیاد اطلاعات ندارم نظری ندارمفقط خواستم ی کوچولو امید تزریق کنم چون کلی معجزات تو این مسائل ...

اره این بچه فقط‌معجزه براش جواب میده و‌خدا بهشون توان و صبر بده و ان شالله که عمرش به دنیا باشه من خودم دو سه روز هی فکرم درگیر این مادرِ

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره این بچه فقط‌معجزه براش جواب میده و‌خدا بهشون توان و صبر بده و ان شالله که عمرش به دنیا باشه من خ ...

واقعا سخته

انشالله

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

هعی :( ولی من هنوز امید دارم درست میشهکاش بشه

خیلی شرایطم بده ک

چقدر دیگه دوام بیارم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وا مكه از اين خانم طلب داريد! ايشون كه خدا نيست.بده واست ارزوي خوب كرده؟ حالا نشده اون مقصر نيست

من باهاش دوستم.لحنم بد نبود

شما عصبانی هستی و بد خوندی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه نه تو تایپک های قبل گفتم برید ببینید حال ندارم توضیح بدم راه زیاد رفته کار زیاد کرد

آخ آخ بچه پایین بوده زود بدنیا اومده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم