2777
2789
عنوان

تو این موقعیت چیکار میکنین🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 48 پست
اگه گفتی و تاثیری نداشته بازم نداره .ولی نمی‌دونم بازم خودت هرجور صلاح میدونی اگه میدونید بگی بهتره ...

در حضور پدرشوهرم بگم چیگفتین بهش ک اومده گفته غلط کردی یه بشین ناراحتی نداره؟بعد بگم یه بشین نبوده و..

در حضور پدرشوهرم بگم چیگفتین بهش ک اومده گفته غلط کردی یه بشین ناراحتی نداره؟بعد بگم یه بشین نبوده و ...

اینسری بار هم میخوای بگو .و اینکه همونجا جلو همه بگو من تابحال جواب توهین هاشو ندادم که دعوا نشه ولی بار دیگه توهین کنه جواب میدم اینجا گفتم که همه در جریان باشند بگو نمیشه که همیشه جاری توهین کنه و من کوتاه بیام

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پدرشوهرم بگم عروستون این حرفا رو زده و من زیر بار حرف زور نمیرم؟چجوری سر بحث و باز کنم

هرچی اتفاق افتاد رو بگو خب

اگه ممکنه درحضور جاری بگو.بی مقدمه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴