2777
2789
عنوان

تو این موقعیت چیکار میکنین🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن به نظرم پای پدر شوهرتم به این قضیه باز نکن اصلا نباید دخالت میکرد از اول اونم سادگی کرده فکر کرده شما نرفتی به خاطر اونه خواسته وساطت کنه دیگه آدم نیست جاریت متاسفانه فقط هر جا رفتی نذار بچه ات نزدیک خودش  و بچه اش بشه انگار از اوناست که منتظرن پاچه بگیرن فقط 

اون گفته غلط کردی تو هم وایستادی نگاهش کردی . همونجا جوابشو میدادی که حد خودشو بدونه و دیگه نخواد بل ...

میخاست دعوا راه بندازه الان من با تموم حرفاش جلو خودش به پدرشوهرم بگم و بگم واقعا جلوشو جمع کنه قرار نیست یکی اون بگه یکی من 

در حضورش بگم؟

100درصد نه 

وقتی که انقدر وحشی و بی ادبه دهن به دهن شدن باهاش خودتو خراب میکنه باهاش اصلا هم کلام نشو

حتما بهتر رگ خواب خونواده شوهرت رو میدونی مهم هم فقط اونا و همسرت هستن

بگو 2 بار بهم توهین کرد فحاشی کرد به احترام شما سکوت کردم

میخاست دعوا راه بندازه الان من با تموم حرفاش جلو خودش به پدرشوهرم بگم و بگم واقعا جلوشو جمع کنه قرار ...

الان بخوای پای پدرشوهرت و باز کنی به قضیه بدتر دعوا میشه و بحث و دلخوری درست میشه . باید همون لحظه جواب بدید و تموم وگرنه بعد بخوای جواب بدی کش پیدا می‌کنه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
یبار دیگه بهشون گفتم بهش اخطار بدن این سری دومه

اگه گفتی و تاثیری نداشته بازم نداره .ولی نمی‌دونم بازم خودت هرجور صلاح میدونی اگه میدونید بگی بهتره بگو

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏