2777
2789
عنوان

طلا سقوط کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6404 بازدید | 209 پست
کل مردم بدبخت بشن برا اینکه ی عده کمی طلا خریدن؟ این دعای منطقیی نیست به نظرم :)

به خدا طرف ۲ کیلو طلا داره همچین ارزویی نمیکنه چون می‌دونه در بلند مدت همیشه سود بوده نگه میداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نههههه منم خریدم کاش بره بالا

چرا اینو میگی؟ 

بخاطر چند گرم طلای شما که ضرر نکنی 

طلا بره بالا؟اوضاع مملکت مهمتره یا ضرر شما 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

و متاسفم برای جامعه ای که بقیه دارن زیر بار فشار اقتصادی له میشن وقتی یکی ۲۰ گرم طلای بی ارزش میخره ارزوی بدبختی بیشتر مردم و میکنه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
انشاالله

چقدر قلبت سیاهه خدا کنه بشه گرمی یه میلیون ....من همه چی دارم عصرهم میرم طلا بخرم ولی خداکنه حتی بعد خرید من اونقدر بیاد پایین که همه توانایی خریدشو داشته باشن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اگه برا کوتاه مدت خرید میکنی ک اشتباه بزرگی دیگه نکن.اگه بلند مدت خیالت راحت صرر نمیکنی .داره نیکشه عقب برا پرتاب بعدی ..

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚