2777
2789
عنوان

من آدم بدجنسی ام آیا

209 بازدید | 22 پست

میترسم شبیه به اون آدمایی که ازشون متنفرم شده باشم 

کسی که به من بدی کرده زندگیم رو نابود کرده افسرده و مضطرب کرده منو کاری کرده افکار خودکشی داشته باشم همش تو خونه ام جوونیم رو نابود کرده بخت بهش رو کرده و قراره خوشبخت بشه من حرصم گرفته زندگی منو خراب کرد الان خودش قراره به همه چی برسه 🤧😢 بعد بیاد منو بیشتر بچزونه و پز بده ... 

جوجه پرستار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میش بگی مشکلت چیه

خانواده داغونی دارم پر از مشکل و تروما ... اون سالی که کنکور داشتم خواهرم نمیذاشت درس بخونم صدای تلوزیون رو می‌برد بالا دعوا های وحشتناک میکرد باهام کتک کاری و ... نمیخواست من بخونم خیلی حرفای تلخی بهم میزد که هنوزم نتونستم به زندگی عادی برگردم

نذاشت به هدفم برسم احساس شکست دارم تو زندگیم

خواهرم سه بار طلاق گرفته الان با یکی آشنا شده که خیلی پولداره منو بیشتر میچزونه ... کاش گورش رو گم کنه بره 🤧

جوجه پرستار

منم زخم خوده ام و طرف مقابلم الان بهترین زندگیو داره با اینکه چند سال از کاری که باهام کرده گذشته و من همچنان منتظرم خدا انتقامو ازش بگیره اما قرار نیست من مث اون بد باشم سعی میکنم بهترین خودمو بسازم  بنظرم شما هم لیاقت خوشبختی رو داری نذار اون تورو از زندگی عقب بندازه