2777
2789

یا مثلا جنسی که فرستادن به شدت داغون و بی کیفیت باشه

من نزدیک دومیلیون خریدم و اشغال فرستادن براممم به شدت اعصابم خورده ... 

و بیشتر از خودم اعصابم خوردم ..چون یبار دیگه هم از اونجا خرید کرده بودم و دیدم خوب نیست کیفیتش

ولی دوباره رفتم خریدم و دیدم حتی از قبلم بدتر شده

حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه خیاطی با سلام بود همه ازش ناراضی بودن منم یبار خریدم بد نبود ولی گفتم دیگ ازش نمیخرم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه یه خیاطی با سلام بود همه ازش ناراضی بودن منم یبار خریدم بد نبود ولی گفتم دیگ ازش نمیخرم

من اینی که خریدم با اون قبلیه که خریده بودم ست میشد 

گفتم دیگه از همینجا بخرم چون جای دیگه نداشت 

ولی متاسفانه گند زدم

چی خریدید؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تعریف کن لطفاااا من الان احتیاج دارم به شنیدنش😖😖😖

۶ تومن فرستادم از اصفحان بدام ی کیف و ست کفش بیارن

دو بار استفاده کردم جر خورد کلا

ولی وقتی ب دستم رسیده بود خیلی ناز بود،ولی کیفیت صفر

ده تا کراپ سفارش داده بودم

ب ی هفته نشد یکی یکی بند کراپ پاره شد

الان ده تا کراپ بدون بند دارم😭😂

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

۶ تومن فرستادم از اصفحان بدام ی کیف و ست کفش بیارندو بار استفاده کردم جر خورد کلاولی وقتی ب دستم رسی ...

🤣🤣🤣

من‌کفش حراجی خریدم از باسلام ولی جنسشون خوب بود