2777
2789

قضیه ازین قراره که من ی زمین 400 میلیونی رو 290 فروختم به دستیار املاکیه 

چون پول نیاز بودم زیر قیمت دادمش 

دویست تومن از پول رو برام زد 

مدارکم تکمیل بود بعد اون بهونه‌هاش شروع شد و‌گیر میداد به مدارک 

من وکالت فروش دارم و خود مالک اصلی هم تایید کرد مدارکمو و گفت املاک دنبال بهونست که نود تومن باقی مونده رو نده بهت

همش میگفت بیا وکالت بهم بده گفتم تا نود تومن رو نزنی وکالت نمیدم بهت این حرفو که زدم گفت بیا نسخش کنیم 

بعد دو هفته دوندگی تونستم کپی نسق رو گیر بیارم و پیامش دادم که خب بیا پولو بزن وکالتو بدم تموم شه بره صبح 

یساعت پیش زنگ زد که زیادی طولش دادی مشتری پشیمون شده🙄🙄

منم میدونستم بهونشه و فک کرده چون دخترم میتونه بتازونه گفتم دویست تومن که دستم بوده خرج شده صب کن زمینو بفروشم پولو بدمت 

من قولنامه رو که نوشتیم دقیق نخوندم میخوام پول کمیسیون و فسخ رو بخاطر اذیتاش بهش ندم خداشاهده کل پاهای من زخمه این دو هفته از بس منو میفرستادن اینطرف اونطرف 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

شکایت نمیتونی کنی؟

از لحاظ املاکی نسبت به کمیسیون و فسخ سر در نمیارم 

ولی نهایتا میبرمش پیش رئیس صنف و صد در صد محکومه 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سردرنمیارمولی اگه حرکتی زدی میشه بیای خصوصی بهم بگی؟یه مشکل مشابه شما منم دارم

باشه عزیزم 

منم سردرنمیارمولی اگه حرکتی زدی میشه بیای خصوصی بهم بگی؟یه مشکل مشابه شما منم دارم

فقط ممکنه یادم بره دیدی نبودم بعد چن روز ریپلای بزن