2777
2789
عنوان

مشاوره ی رایگان برنامه نویسی ✨

84 بازدید | 15 پست

سلام
در این تاپیک مشاوره ی برنامه نویسی برای شروع برنامه نویسی میدم که بتونید برنامه نویسی رو شروع کنید هر سوالی دارین بپرسید.

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن  👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من - آیدی: codeCraft_77

بنظرت ب درد چ تایپ ادمایی میخوره؟

خیلی خشکه و کلا معادلاته یا توش هنر و خلاقیتم جا داره؟

درامد چطوریه؟ اشباعه؟ برای درامد خوب داشتن باید چقد تلاش کنیم؟تحصیلات اکادمیک دانشگاهی(رشته مهندسی کامپیوتر و نرم افراز) بنظرت چند درصد توی درامدمون یا بهتر بودن ایندمون دخیل میتونن باشن؟

مرسییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم برنامه ریزی کنکور و میگی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

دوس دارم هوش مصنوعی یاد بگیرمبرنامه نویسی دانشگاه بشدت خنگ بودم پایتون بود، فقط پاس شدمیه دوره گرفتم ...

سلام شاید مسیری که طی میکنید اشتباهه باید اول ببینید واقعا به چی علاقه دارید و مسیر درست رو برای برنامه نویس شدن طی کنید اکثر آموزش های فارسی اشتباهن باید ببینید استاد چطوریه 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن  👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من - آیدی: codeCraft_77

بنظرت ب درد چ تایپ ادمایی میخوره؟خیلی خشکه و کلا معادلاته یا توش هنر و خلاقیتم جا داره؟درامد چطوریه؟ ...

به درد همه نوع آدم میخوره من برنامه نویس درون گرا هم دیدم برنامه نویس به شدت اجتماعی هم دیدم اصلا ربطی به تایپ نداره 

کلا برنامه نویسی خلاقیته اصلا خارجیه بهش میگن Art یعنی یه هنر ! محاسبات قاتی خلاقیت شده و شده برنامه نویسی !
درآمدش هم نسبت به شغلهای دیگه بد نیست خیلی خوبه !
اشباع هم نشده و نمیشه چون آمارها میگن تا سالهای زیادی با کمبود برنامه نویس مواجه هستیم همه جا ! الان کارفرما ها تو همین ایران دربه در دنبال برنامه نویس واقعی ان ولی کم پیدا میشه .
کانالم عضو شو اونجا مطالب خوبی میزارم تلگرام اگه داری

ینی چی چی دوست دارم و مسیرم اشتباههمیشه بیشتر توضیح بدی

ببینید دنیای برنامه نویسی خیلی گسترده هست من اولش فکر میکردم به یه زمینه ای علاقه دارم شش ماه کار کردم بعد دیدم اصلا حوزه ی موفقیت من این نیست ! رفتم سراغ برنامه نویسی وب و اونجا خیلی سریع پیشرفت کردم ! شما باید ببینی به کدوم حوزه از برنامه نویسی علاقه داری 

بعضی دوره ها به کل شما رو ناامید میکنن من خیلی زیاد دیدم چون پیشرفتی حاصل نمیشه ادم ناامید میشه

به درد همه نوع آدم میخوره من برنامه نویس درون گرا هم دیدم برنامه نویس به شدت اجتماعی هم دیدم اصلا رب ...

ادرس کانالتو بده

بعد سوال اخرمو جواب ندادی، مدرک کامپیوتر یا نرم افزار توی پیشرفت تاثیری دارن یا بدون مدرک دانشگاهی مرتبطم میشه برنامه نویس مورد قبول بود؟

ببینید دنیای برنامه نویسی خیلی گسترده هست من اولش فکر میکردم به یه زمینه ای علاقه دارم شش ماه کار کر ...

اها درسته

خب اینکه چه زمینه هایی هست از کجا میشه ببینم و آشنا شم 🤔

یا حسین
ادرس کانالتو بدهبعد سوال اخرمو جواب ندادی، مدرک کامپیوتر یا نرم افزار توی پیشرفت تاثیری دارن یا بدون ...

این بحثش مفصله ! من برنامه نویس دیدم خیلی موفق ولی دیپلم بوده مدرکش پس ربطی نداره ولی بی تاثیرم نیست همه چی بستگی به خودت داره 

ایدی کانالم codecraft_77 تازه زدم کانالو و روزانه مطلب اینا میزارم قطعا مفید هست 

اها درستهخب اینکه چه زمینه هایی هست از کجا میشه ببینم و آشنا شم 🤔

کم کم خودت باید با همشون آشنا بشی بلاخره حتی یه مدت زمان کوتاهی برای هر کدوم وقت بزاری اخرش میفهمی به چی علاقه داری 

ولی در شروع بهتره مبانی رو خوب و قوی یاد بگیری چون مبانی یه چیز مشترک بین همه زمینه هاست 

این بحثش مفصله ! من برنامه نویس دیدم خیلی موفق ولی دیپلم بوده مدرکش پس ربطی نداره ولی بی تاثیرم نیست ...

پس یجورایی بی تاثیره، اره خودمم دیدم همچین کسی

ولی خب از کجا میشه یاد گرفت اگه از دانشگاه یاد نگیریم؟ اصن دانشگاه خوب یاد میده و جا میندازه یا ن در کنارش باز دوره لازمیم؟

عضوش شدم

پس یجورایی بی تاثیره، اره خودمم دیدم همچین کسیولی خب از کجا میشه یاد گرفت اگه از دانشگاه یاد نگیریم؟ ...

تو چنل حالا توضیح میدم ولی اینجام میگم 

کسایی که دانشگاه میرن تئوری یاد میگیرن مثلا اونجا کتاب هست زیاد عملی نیست . دو سه تا آزمایشگاه عملی هست که میبرن با سیستم کار کنی ولی مقدمات استفاده از ویندوز و نمیدونم رم چیه هارد چیه رو میگن ! تخصصی نمیاد برنامه نویسی مورد نیاز بازار کار رو بگن البته زبان های برنامه نویسی رو تا حد 20 درصدی یاد میدن ولی بازم نیاز به دوره حرفه ای هست 

باید دوره های تخصصی ببینی از کسایی که برنامه نویس با تجربه بودن و دوره تولید میکنن تو سایتا هست غیرحضوری هم میشه یاد گرفت