2777
2789
عنوان

انصافا دوش بگیرینننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم آدمه افسرده نیس دانشجوعه و داره درس میخونه وضعش از منم بهتره

از کجا میدونی؟؟

عزیزم تو از ظاهر نمی تونی متوجه بشی طرف افسرده ست یا نه که.

در هر صورت کارش اشتباهه ولی منظورم اینه که به این فکر کنید شاید مشکل این چنینی داره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اره شایدم زیادی حساسم چون تو خونه ام اینطوریم یکی با هارت و هورت غذا بخوره یکی میزنم دهنش اینا چیزای ...

یه اختلال هست که بهش میگن میسوفونیا 

اختلال صدا آزاری عصبی شدن از صداهایی که دیگران اصلا متوجه اون هم تمی شوند مثل ملچ ملچ غذا خوردن

اکیدا اکیدا توصیه میکنم درمان بفرمایید وگرنه زندگی آینده خود و اطرافیانتان را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد 

من درگیرش هستم میدانم