2777
2789
عنوان

انصافا دوش بگیرینننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 120 پست
بعضیام با لباس پاییزه هاشون بو زیر رخت خواب میدن😅

اصلا ربطی به پاییز و تابستون نداره 

تو تابستون هوا گرمه آدم همه جا عرق میکنه

تو پاییز هم چون بیرون سرده ضخیم میپوشن میرن محیط سر بسته طبیعیه عرق کنن ولی هر روز دوششش

مامی ادکلنی بادی اسپلشی😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پریود بودن دلیل حمام نرفتن نیست ولی احتمالا دختره کنکوریه وقت نمیکن

برای کثیفی توجیهی‌ وجود نداره منم کنکوریم از هفت صبح تا هفت شب کتابخونه‌ ام تازه هفت و نیم شب تا یازده هم کلاس دارم ولی هر روز صبح بلا استثنا قبل اومدن کتابخونه دوش میگیرم

عضو 

جاتو عوض کن اذیت نشی

نمیشههه بابا فقط ۲ تا تکی ها خالین که پشت اونا خفه میشم و همشون وسط کتابخونن یعنی کلا رفت و آمده حواس ادم پرت میشه...

از صب ۷ اومدم اینجا که تو میرای ۴ نفره جا نگهدارم واس خودم

جات رو عوض کنببین میدونم خیلی اشتباهه هاولی بعضیا به خاطر افسردگی و مشکلات روحی نمی تونن حتی یه دوش ...

عشقم آدمه افسرده نیس دانشجوعه و داره درس میخونه وضعش از منم بهتره

من هر روز دوش میگیرم باز با فاصله از آدما میشینم که بو ندم دیروز فست بودم خیلی طول کشیده بود فک کنم ...

خب کاش فقط اینم بوی دهنش بود آخه ‌کلا کثیفههه از سر تا پا🤦🏻‍♀️😪

مگه حموم رفتن چقد وقت میبره؟چرا بعضیا به خاطر عوارضش تو پریودی چند روز حموم نمیرن

از لحاظ علمی عوارض نداره و فقط یه عده بر حسب چیز های قدیمی میگن عوارض 

و اینکه شما اگه کنکور داده باشی میدونی که گاهی اوقات طرف ممکنه یک هفته حمام نره

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.